Remington NE3455

Exa kód : REM165436
 
 
 
 

 

Remington NE3455
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Dárkový set, antimikrobiální nanostříbro pro hygienické zastřižení, oboustranný vertikální zastřihovač, omyvatelný, 2 vertikální hřebínky, pinzeta, nůžky, pilník na nehty a nůžky na nehty u nohou, praktické cestovní pouzdro
 
 

493 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

407 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dárkový set, antimikrobiální nanostříbro pro hygienické zastřižení, oboustranný vertikální zastřihovač, omyvatelný, 2 vertikální hřebínky, pinzeta, nůžky, pilník na nehty a nůžky na nehty u nohou, praktické cestovní pouzdro

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165436
Kód výrobce:NE3455
 

 

Tento dárkový set z limitované edice na zastřihování je vybaven všemi pomocníky, které budete potřebovat pro dosažení perfektních výsledků.

Pokud nejsou nevítané chloupky nic pro vás, pak je pro vás hygienický zastřihovač Nano Series tím pravým pomocníkem. Nyní můžete snadno a rychle odstranit nežádoucí chloupky z nosu a uší. Umožňuje výběr z různých nástavců, které budou splňovat vaše požadavky pro odstranění chloupků. Pomocí otočné hlavy odstraníte chloupky z nosu a uší a díky 2 vertikálním hřebínkům upravíte choulostivé oblasti jako je například obočí. Vertikální zastřihovač je vybaven nanostříbrem s antimikrobiálním pláštěm, který odpuzuje bakterie a zbraňuje růstu buněk, čímž se snižuje pravděpodobnost podráždění kůže.

Vertikální a rotační zastřihovač
Navrženo s vertikálním zastřihovačem, který Vám přináší jednodušší přístup do nosu a uší stejně tak jako precizní zastřižení Vašich vousů, strniště a obočí. Rotační zastřihovač zaručuje odstranění chloupků z nosu a uší, což Vám umožňuje komfortní možnost zastřižení choulostivých partií bez nežádoucích škrábanců a říznutí.

Jednoduchý čistící systém
Remington chápe význam správné hygieny, což je důvod proč je Remington Nano Nose & Ear zastřihovač navržen pomocí inovativní omyvatelné hlavy pro jednoduchou údržbu.

Dárkový set obsahuje:

  • Antimikrobiální nanostříbro pro hygienické zastřižení
  • Oboustranný, vertikální zastřihovač s otvorem pro snadné čištění
  • Praktické cestovní pouzdro
  • Technologie "Comfort Trim" pro bezpečné a snadné použití
  • Pinzeta
  • Nůžky
  • Pilník na nehty a nůžky na nehty u nohou
  • 2 vertikální hřebínky
  • Oplachovatelný, s očkem na zavěšení pro jednoduché uskladnění ve sprše
  • Bateriový 1xAA (součást balení)

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Zastřihavač
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi