Remington D5755 Thermacare PRO 2400 Manchester United

Exa kód : REM165354
 
 
 
 

 

Remington D5755 Thermacare PRO 2400 Manchester United
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vysoušeč vlasů, 2 400 W výkon / rychlost vzduchu 90 km/h, LED indikátor iontů, luxusní pouzdro na skladování, posuvné přepínače – 3 teploty/2 rychlosti
 
 

1 058 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

874 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 53  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vysoušeč vlasů, 2 400 W výkon / rychlost vzduchu 90 km/h, LED indikátor iontů, luxusní pouzdro na skladování, posuvné přepínače – 3 teploty/2 rychlosti

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165354
Kód výrobce:D5755
 

 

VYSOUŠEČ VLASŮ THERMACARE PRO 2400 MANCHESTER UNITED
Tento vysoušeč, který je součástí řady vlasové péče Manchester United, je ideálním dárkem pro všechny fanoušky klubu Manchester United.

Výkonný, přesto šetrný 2 200W vysoušeč vlasů dosáhne stejné rychlosti při vysoušení jako 2 400W vysoušeč, ale při menší teplotě, což umožňuje vyšší ochranu vašich vlasů před teplem v porovnání se standardním 2 400W vysoušečem Remington. Vysoušeč je navržen pro profesionální výkon s nízkou hlučností a s o 90 % více iontů (v porovnání se běžným vysoušečem Remington) pro lesklé vlasy bez krepatění. 2 200W motor vydrží 2x déle v porovnání s běžným vysoušečem Remington s DC motorem.

Vysoušeč vlasů Thermacare PRO 2400 Manchester United obsahuje funkci Turbo Boost pro výkonné, rychlé vysoušení. Tento ultramoderní vysoušeč v elegantním červeno-černém provedení se zlatými detaily a logem Manchester United je stylovým doplňkem vaší každodenní péče o vlasy.

Balení obsahuje difuzér, úzký koncentrátor, stylingový koncentrátor a černé ochranné pouzdro se zlatým ikonickým logem klubu. Jedná se o oficiální produkt Manchester United.

SILNÝ A ŠETRNÝ
Užijte si výkon 2400 W a rychlost vzduchu 90 km/h, což vám umožní rychlé vysoušení při nižší teplotě a s vyšší ochranou v porovnání s běžným 2400W Remington vysoušečem.

2× DELŠÍ ŽIVOTNOST MOTORU
Navržen s motorem, který vydrží 2x déle v porovnání s běžným vysoušečem Remington s DC motorem. Nemusíte se obávat, že vám vysoušeč vypoví službu, když ho nejvíc potřebujete. Můžete se soustředit pouze na vytváření looku, o kterém sníte, a nechat vysoušeč vykonávat svoji práci.

OCHRANNÉ POUZDRO MANCHESTER UNITED
Všechny doplňky, jako např. difuzér nebo úzký koncentrátor, vám pomohou vytvořit váš look jednoduše každý den. Luxusní ochranné pouzdro s ikonickým logem vám navíc pomůže ochránit váš vysoušeč.

INFORMACE O PRODUKTU
2 400 W výkon / rychlost vzduchu 90 km/h
Výkonný, přesto šetrný 2 200W vysoušeč vlasů - dosáhne stejné rychlosti při vysoušení jako 2 400W vysoušeč, ale při menší teplotě pro větší ochranu vlasů
LED indikátor iontů
Keramická mřížka pro rovnoměrnou distribuci tepla
Úzký koncentrátor, stylingový koncentrátor, difuzér
Luxusní pouzdro na skladování
Posuvné přepínače – 3 teploty/2 rychlosti
Funkce Turbo Boost pro výkonné, rychlé vysoušení
Studená vlna pro zafixování stylingu
Očko k zavěšení
Odnímatelná zadní mřížka pro snadné čištění
Oficiální produkt Manchester United


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fén
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi