Remington BHT6256

Exa kód : REM165440
 
 
 
 

 

Remington BHT6256
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Díky zastřihovači vousů a chloupků WeTech Body Groomer můžete pečovat o svůj vzhled během sprchování. Je navržen tak, aby byl 100% vodotěsný a má protiskluzovou rukojeť, takže si můžete si užít rychlejší a citlivější péči.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Díky zastřihovači vousů a chloupků WeTech Body Groomer můžete pečovat o svůj vzhled během sprchování. Je navržen tak, aby byl 100% vodotěsný a má protiskluzovou rukojeť, takže si můžete si užít rychlejší a citlivější péči.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Remington

Exa kód:REM165440
Kód výrobce:BHT6256
 

 

Zastřihovač WETech Body Groomer

Díky zastřihovači vousů a chloupků WeTech Body Groomer můžete pečovat o svůj vzhled během sprchování. Je navržen tak, aby byl 100% vodotěsný a má protiskluzovou rukojeť, takže si můžete si užít rychlejší a citlivější péči. Hlavy z nerezové oceli na holení a zastřihování poskytují maximální pokrytí při každém tahu a tím také precizní výsledky. Můžete si vybrat z pěti hřebenových nástavců, které vám umožní zastřihování na různou délku - snadno vytvoříte styl, který vám nejvíc vyhovuje.

100% vodotěsný

Díky WeTech Body Groomer bude vaše každodenní ranní péče daleko efektivnější – jednoduše si ho vezmete s sebou do sprchy. Je navržen tak, aby byl 100% vodotěsný, takže se můžete holit nebo zastřihovat rychle a pohodlně – s naprostou precizností a menším podrážděním pokožky. Svůj zastřihovač navíc snadno udržíte v perfektním stavu, protože je plně omyvatelný, takže ho po použití jednoduše opláchnete.

Maximální pokrytí. Precizní výsledky.

Nerezová holicí hlava zastřihovače WeTech Body Groomer vám zajistí pohodlné holení. Díky čepelím na obou stranách a planžetě s oky uprostřed můžete odstraňovat vousy jedním tahem v jakémkoli směru. Dvě čepele zastřihnou delší vousy před tím, než jsou kratší vousy zachyceny planžetou, takže dosáhnete většího pokrytí bez podráždění.

Prémiová NiMH baterie s až 60minutovou dobou provozu

Prémiová baterie NiMH vám umožní vychutnat si holení nejvyšší kvality po dobu až 60 minut, aniž by došlo ke ztrátě výkonu při úpravě citlivějších částí vašeho těla.

Vlastnosti

  • Čepele z nerezové oceli
  • 100% vodotěsný
  • Holicí hlavice
  • Hlavní zastřihovací hlavice
  • 5 hřebenových nástavců (1,5 – 12 mm)
  • Prémiové NiMH napájení
  • Dobíjecí baterie (doba nabíjení 16 hodin)
  • Doba provozu až 60 minut
  • Kontrolka nabíjení
  • Protiskluzová rukojeť
  • 3letá záruka

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Zastřihavač
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zašlete na servis KOFR - ELSPO, U Dráhy 144, 763 02 Zlín - Louky, tel: 577 102 424, e-mail: info@kofr.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi