Produkt je vyřazen!
 

 

QNAP TS-328

Exa kód : QNA100144
 
 
 
 

 

QNAP TS-328
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

7 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 603 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 400  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

QNAP

Exa kód:QNA100144
Kód výrobce:TS-328
 

 

NAS typu RAID 5
30% uživatelů QNAP volí pro NAS vytváření polí typu RAID 5, a sice z důvodu zvýšení ochrany dat, zlepšení výkonu systému a rozšíření úložného prostoru. TS-328 je prvním modelem NAS od společnosti QNAP se 3 pozicemi, který umožňuje vytváření polí RAID 5 na NAS s nejmenším počtem disků. Díky čtyřjádrovému procesoru RTD1296 od společnosti Realtek se může model TS-328 pochlubit minimalistickým designem, který se snadno stane součástí vašeho domova nebo obchodního prostoru. Díky celé řadě multimediálních aplikací, možností překódování, zálohování a synchronizaci souborů napříč zařízeními přináší model TS-328 vysoce efektivní řešení úložiště, zálohování, správy souborů a sdílení.

Výkonné funkce
Jen se třemi disky můžete TS-328 sestavit bezpečné pole RAID 5. Díky tomu získáte optimalizovanou kapacitu úložiště a ochranu před selháním jednoho disku. Systém podporuje dvoukanálovou hardwarovou akceleraci pro překódování 4K H.264/H.265 a přináší plynulejší sledování videí. Snímky plně zaznamenávají stav a data systému (včetně metadat). Pokud dojde k nezáměrnému odstranění nebo úpravám, můžete data rychle obnovit pomocí snímků.

Nástroj Qfiling automatizuje organizaci a významně zlepšuje efektivitu práce, Hybrid Backup Sync propojuje úlohy zálohování a synchronizace pro jednotlivou aplikaci; aplikace Qsync je jednoduchá služba synchronizace souborů v reálném čase pro počítače a mobilní zařízení. Podpouje nástroj Qphoto - pořizujte na svém mobilním zařízení fotografie a videa pomocí Qphoto, které se automaticky načtou do TS-328.

Centrální správa multimediálních souborů
Můžete mít spoustu fotografií nebo videí napříč zařízeními, jejíchž správa a zálohování může být náročná. S TS-328 můžete provádět centrální zálohování a správu všech souborů a snadno je sdílet s ostatními. S novou verzí File Station (QTS 4.3.4) získáte přímý přístup k fotografiím a videím na vašem mobilním zařízení připojením k modelu TS-328 přes rozhraní USB.

Ochrana dat pomocí snímků
Snímky pomáhají chránit data na základě úplného záznamu stavu a metadat systému NAS. Pokud dojde k chybě, můžete pomocí snímků rychle obnovit systém do běžného stavu. Snímky QNAP na základě bloků zaznamenávají pouze změněná data. Dochází nejen k úspoře prostoru úložiště, ale také zkrácení doby vyžadované pro zálohování a obnovení dat.

Překódování videí v reálném čase
Model TS-328 podporuje dvoukanálovou hardwarovou akceleraci pro překódování 4K H.264/H.265 v reálném čase a umožňuje převádět videa do univerzálních formátů souborů, které lze plynule přehrávat na mobilních zařízeních. Můžete proto snadno sdílet filmy nebo videa z cest uložená na NAS se svou rodinou a přáteli prostřednictvím sdílených odkazů a oni mohou sledovat videa plynule kdykoli a kdekoli.

Automatizujte každodenní úlohy s nástrojem IFTTT Agent Nástroj IFTTT Agent od QNAP propojuje oblíbenou webovou službu automatizace IFTTT (If This Then That) a umožňuje vytváření téměř neomezeného počtu zautomatizovaných pracovních postupů. Stačí pouze propojit účet IFTTT s modelem TS-328 a nastavit spouštěče a akce. Pokud například nastavíte spouštěč na možnost „Jakákoli nová fotografie na telefonu“ a akci „Stáhnout fotografii do QNAP NAS“, budou všechny fotografie pořízené telefonem automaticky nahrány do TS-328.

Podporuje 360stupňové panoramatické fotografie a videa QNAP NAS nyní podporuje oblíbený formát záznamu 360stupňového panoramatu! Kliknutím na tlačítko zobrazení 360stupňového panoramatu se tyto fotografie a videa zobrazí jako mediální soubory s 360stupňovým panoramatem. Mobilní aplikace Qfile, Qphoto a Qvideo od společnosti QNAP rovněž podporují sledování v 360stupňovém formátu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Procesor 
Počet jader 
 
 
Počet jader
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
4
Základní takt  1,4 GHz
Paměti 
Velikost RAM  2 GB
Pevné disky 
Počet slotů HDD  3
Porty 
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
1
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
2
Počet ethernet portů  2
Funkce 
Ostatní 
Výška  14,2 cm
Šířka  15 cm
Hloubka  26 cm
Hmotnost  1,64 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi