QCY Crossky GTR, bílá

Exa kód : PLA000371
 
 
 
 

 

QCY Crossky GTR, bílá
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Bílá, Pecky, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 20 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz, Impedance 32 ohm
 
 
 
Od 63  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

QCY

Exa kód:PLA000371
Kód výrobce:BHC22QT15A
 

 

Inovativní otevřená Bluetooth sportovní sluchátka
QCY Crossky GTR otevřená Bluetooth sportovní sluchátka využívají inovativní design ušního háčku. Díky směrování zvuku a technologiím redukce šumu duálního mikrofonu umožňují tato sluchátka zvuku šířit se v určitém směru v určené oblasti jako paprsek světla. Zvukový otvor je zarovnán se zvukovodem, takže zvuk může být přirozeně přenášen do uší. Díky kompaktnímu a lehkému tělu uživatel tato sluchátka při nasazení téměř necítí, a tak poskytují relaxační zážitek z nošení. Nemusí se vkládat do zvukovodů, takže jejich nošení nevyvolává pocit ucpanosti, ale uvolňuje tlak v uchu a zabraňuje rozvoji bakterií. Proto jsou tato sluchátka šetrnější k periostu uživatele. Tato sluchátka, nabitá inovativní technologií směrového zvuku a vnitřní strukturou i algoritmem, dokážou ovládat směr, kudy se šíří hlavní část zvuku. Zvuk se může přes vnější zvukovod dostat přímo do ušního bubínku. Technologie redukce šumu duálního mikrofonu navíc dokáže účinně blokovat okolní hluk a v největší míře odhalit původní zvuk.

Design sluchátek

Minimalistický design dělá QCY Crossky GTR kompaktní a jemné. Celkový tvar se zaměřuje na rovnováhu, s měkkými a tenkými liniemi. Dotykové ovládání a inovativní ušní háček dokonale kombinují úžasnou estetiku a technologii a přinášejí uživateli vynikající vizuální a zvukové zážitky. Tato sluchátka, vybavená 17 x 12mm přizpůsobeným měničem, kovovou kompozitní membránou a vysoce kvalitní kmitací cívkou, integrují výjimečný akustický design s inženýrskými inovacemi, aby uživateli poskytly výrazné basy a také jasné a jasné střední výšky. Vestavěný senzor s vysokou citlivostí dokáže přesně rozpoznat pokyny uživatele, jako je přehrávání hudby nebo přijetí hovoru. Uživatelé si mohou vybrat různé režimy pro různé scénáře podle svých vlastních potřeb. Díky inovativnímu designu otočné přední dutiny nabízí QCY Crossky GTR jak režim Music, který poskytuje pohodlné nošení, tak režim Sport, díky kterému jsou tato sluchátka na svém místě stabilně. Rotační systém opotřebení využívá jedinečný design s maximálním úhlem otáčení 90°, s různými režimy odpovídajícími různým rozsahům úhlů.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Pecky
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
32 ohm
Konektor  USB-C
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi