Pracovní plošina G21 Work Station 0,42 x 0,85 m skládací

Exa kód : GRD100500
 
 
 
 

 

Pracovní plošina G21 Work Station 0,42 x 0,85 m skládací
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
Od 74  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

G21

Exa kód:GRD100500
Kód výrobce:GA123
 

 
Skládací pracovní plošina G21 Work Station je nenahraditelným pomocníkem do domácnosti, garáže i do dílny. Pracovní plošinu využijete nejen při stavebních úpravách či malování, ale také při mytí oken, výměně žárovky nebo když nemůžete dosáhnout do poslední poličky v lince. Pracovní plošina G21 je zkrátka univerzálním pomocníkem, který by neměl chybět v žádné domácnosti ani dílně.

Praktická skládací konstrukce


Pracovní plošinu kdykoliv rychle složíte i rozložíte díky jejímu systému vyklápění a aretace nohou. Po odklopení nožiček pracovní plošiny G21 Work Station je zajistěte 2 závlačami jistícího mechanismu na obou stranách plošiny. Tak se nestane, že by se nohy při práci sklopily. Pro opětovné složení nožiček je potřeba tyto závlačky opět odjistit.

Manipulace a skladování bez omezení


Plošina je vyrobena z hliníkových profilů, které celé konstrukci zajišťují nízkou hmotnost a zároveň stabilitu a vysokou pevnost.

Díky vysoké kompaktnosti je plošinu snadné přemístit kamkoliv, kde je zrovna zapotřebí. Pracovní plošinu snadno převezete v dodávce, ale také v kufru osobního automobilu. Plošina má po složení rozměry pouhých 85 x 40 x 15 cm, proto ji bez problému uložíte do špajzu, do úložného prostoru postele i do rohu v dílně. Hliníkovou plošinu využijete jak v rodinném, tak v panelovém domě.

Specifikace:


Maximální zatížení: 150 kg
Výška pracovní plochy: 48,5 cm
Rozměry pracovní plochy: 75 x 30 cm
Rozteč nohou: 118 cm
Rozměry balení: 85 x 40 x 15 cm
Hmotnost: 3,6 kg

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi