Produkt je vyřazen!
 

 

Philips OneBlade Pro QP6520/20

Exa kód : PHB161633
 
 
 
 

 

Philips OneBlade Pro QP6520/20
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Revoluční hybridní zastřihovač, OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy, oholí bez pořezání, vhodný pro: zastřihování, tvarování, holení. Přesný hřeben s 14délkami střihu, nabíjecí, mokré i suché použití
 
 

1 530 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 264 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 76  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Revoluční hybridní zastřihovač, OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy, oholí bez pořezání, vhodný pro: zastřihování, tvarování, holení. Přesný hřeben s 14délkami střihu, nabíjecí, mokré i suché použití

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Philips

Exa kód:PHB161633
Kód výrobce:QP6520/20
 

 

OneBlade je nový revoluční hybridní zastřihovač, který dokáže zastřihovat a holit vousy jakékoli délky a vytvářet přesné linie a tvary. Zapomeňte na používání několika nástrojů pro zastřihování, úpravu a holení vousů - tento holící strojek zvládne všechno. Oholí bez pořezání a dokonale kopíruje obrys tváře. Má hřebenový nástavec pro zastřihování s 14 délkami střihu od jednodenního strniště přes krátký střih až po delší vous. Přístroj je nabíjecí, tudíž umožňuje použití bez kabelu a suché i mokré holení. Díky tomu, že je vodotěsný, se snadno čistí - stačí opláchnout pod tekoucí vodou. Můžete se holit bez pěny nebo s ní – jak vám to vyhovuje. Digitální displej LED zobrazuje stav baterie, která poskytne 90 minut stálého výkonu. Odolný břit má životnost až 4 měsíce.

Dokonalé zastřižení

Díky nastavitelnému hřebenovému nástavci, který snadno připevníte, si můžete vybrat ze 14 délek od 0,4 do 10 mm. Zastřihne plnovous, bradku, knír či kotlety na libovolnou a rovnoměrnou délku. Můžete tak vytvořit jednodenní strniště, krátký střih nebo delší vous.

Perfektní tvar

Zastřihovač je lehký a do ruky padne jako ulitý. Oboustranný břit je dokonale přesný a pomůže vám precizně vytvarovat vaše vousy do požadovaného stylu.

Snadné holení

Holící strojek oholí jakkoli dlouhé vousy. Nejlepšího výsledku dosáhnete pohybem proti směru růstu chloupků. Neholí příliš na krátko, a tak se nemusíte bát, že podráždí vaši pleť.

Dvojí ochrana

Speciální ostří s dvojí ochranou se pohybuje až 200× za vteřinu. Poskytne vám tak pohodlné a rychlé holení a vytvoří vousy, co mají styl.

Otočná hlava s dvoustranným břitem

Otočná hlava dokonale kopíruje obrysy tváře a zajistí pohodlné zastřihování a holení všech částí obličeje. Použitím obou hran břitu můžete přesně zastřihovat kotlety, oblast kolem úst a nosu.

Odolný břit pro mokré i suché holení

Břity jsou odolné a jejich výměnu stačí provést jednou za čtyři měsíce. V závislosti na způsobu používání může být skutečná životnost břitu delší nebo kratší. Navíc je břit vybaven indikací výměny. Přístroj je vodotěsný, což umožňuje použití i ve sprše. Holit se můžete za sucha nebo s použitím gelu či pěny.

Digitální LED displej a cestovní zámek

Na digitálním LED displeji si můžete ověřit stav baterie a průběh nabíjení. Již po jedné hodině nabíjení je zaručeno 90 minut stálého výkonu. Strojek má též cestovní zámek, který si před cestou snadno aktivujete.

Dodávané příslušenství

  • Hřebenový nástavec s 14délkami (0,4–10 mm)
  • Nabíjecí stojánek
  • Cestovní pouzdro

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Holící strojek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi