Orava Steameasy W - Steameasy W, ruční napařovač oděvů

Exa kód : ORA436561
 
 
 
 

 

Orava Steameasy W - Steameasy W, ruční napařovač oděvů
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Napařovač oděvů, Barva Černá, Příkon 1200 W
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA436561
Kód výrobce:Steameasy W
 

 

Elegantní ruční napařovač oděvů Steameasy W s ergonomickým a velmi kompaktním designem, díky kterému můžete mít i na cestách oděv bez pomačkání. Bez problémů s ním dosáhnete hladký a reprezentativní vzhled a navíc, během pár minut odstraní zápach, viry, bakterie a roztoče. Stálý výstup páry, horizontální a vertikální napařování vám zajistí jednoduché odstraňování záhybů.

Moderní žehlení rychle a efektivně

Orava Steameasy W má napařovací panel vyrobený z nerezové oceli s tryskami na páru, která proudí ze zařízení kontinuálně. Právě stálý výstup páry během provozu se postará o efektivní odstraňování záhybů a pomačkání.

Ergonomický design - i na cesty!

Je lehoučký a kompaktní. Váží jen 670 g a díky ergonomickému tvaru výborně sedne do ruky. Má sklopnou rukojeť, takže se dá snadno složit a přenášet - abyste ho měli i na cestách připraven na expresní odstraňování záhybů na letních šatech či vyčištění dětského trička od zmrzliny.

Na jaké oděvy je vhodný?

Orava Steameasy W můžete bezpečně použít na všechny druhy textilií - od nylonu až po sukno. S jeho pomocí tak vyžehlíte a vyčistíte oblíbenou halenku zavěšenou na věšáku, čerstvě vypraté závěsy na garnýže i ložní plachtu nataženou na posteli

Jednoduché plnění vody

Pára v napařovací oděvů Orava Steameasy W se tvoří z vody, kterou jednoduše napustíte do 100 ml nádržky na spodní části zařízení.

Horizontální i vertikální napařování

Ruční napařovač a čistič oděvů Orava Steameasy W vám umožní vyžehlit a efektivně vyčistit oblíbené kousky oblečení klasicky položené na stole, gauči či žehlicím prkně, ale také zavěšené na ramínku. Právě díky možnosti horizontálního žehlení a čištění již snadno vyžehlíte a vyčíst i záclony a závěsy zavěšené na garnýži.

Kartáč na čištění

Na napařovací panel Orava Steameasy W můžete nasunout kartáčovou násadu, která je součástí balení. Ruční napařovač oděvů se tak rázem změní na šikovný ruční čistič, který efektivně silou ohřáté páry zlikviduje na oděvu a domácích textiliích zápach, roztoči, bakterie i viry. Látky tak budou nejen dokonale vyhlazené, ale i čisté.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Napařovač oděvů
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Barva  Černá
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1200 W
Délka kabelu  1,58 m
Výška  15,5 cm
Šířka  11,5 cm
Hloubka  30 cm
Hmotnost  0,76 kg
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi