Orava SE-302 Multifunkční elektrický sekáček potravin

Exa kód : ORA000530
 
 
 
 

 

Orava SE-302 Multifunkční elektrický sekáček potravin
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

569 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

470 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000530
Kód výrobce:SE-302
 

 

Krájení ingrediencí na saláty trvá dlouho. Pokud vás při vaření žene křik hladových, urychlete a usnadněte si práci a sáhněte po multifunkčním sekáčku a mixéru Orava SE-302 2 v 1. To, co ručně trvá dlouhé minuty, zvládne tento pomocník nakrájet za pár vteřin. díky extra ostrým nerezovým sekacím nožům rychle a s přesností chirurga najemno nakrájí ovoce a zeleninu na zdravé saláty, maso na sekanou, houby na segedín a ořechy na koláč nebo snídaňové müsli. Nebojí se ani ledu a na konci náročného dne z něj vyrobí kostky pro osvěžení dlouhých nápojů.

Kromě jemného sekání zvládne perfektně rozmixovat všechny ingredience na omáčky, salátové dresinky, domácí majonézu a chutné pomazánky. pracuje ve dvou rychlostech, které lze snadno regulovat na horní straně přístroje. využitelný objem skleněné nádoby je 600 ml, a přestože ho budete pro jeho schopnosti využívat často, díky příkonu pouhých 500 W nebude ve vaší domácnosti žroutem energie. Abyste měli jistotu, že se při náročné práci na pracovní desce nepohne ani o píď, stojí na protiskluzových gumových nožičkách. Až skončíte, jeho skleněnou mísu s antikorozními noži snadno umyjete v myčce nádobí. Díky svým kompaktním rozměrům nezabere mnoho místa, a je proto skvělou alternativou velkých domácích spotřebičů pro menší kuchyně nebo chaty.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi