Produkt je vyřazen!
 

 

Orava RM-206 - Kuchyňský mixér 500W

Exa kód : ORA000315
 
 
 
 

 

Orava RM-206 - Kuchyňský mixér 500W
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Stolní mixér Orava RM-206 v černé barvě, se skleněnou mixovací nádobou. Možnost nastavení mezi 2 rychlostmi nebo použití funkce pulse pro okamžité mixování. Mixér má antikorozní 4-čepelový nůž, který si hravě poradí s mixovanou potravinou.
 
 

982 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

811 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stolní mixér Orava RM-206 v černé barvě, se skleněnou mixovací nádobou. Možnost nastavení mezi 2 rychlostmi nebo použití funkce pulse pro okamžité mixování. Mixér má antikorozní 4-čepelový nůž, který si hravě poradí s mixovanou potravinou.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000315
Kód výrobce:RM-206
 

 

Kuchyňský mixér s výkonným 500W motorem

Kvalitní a výkonný kuchyňský mixér ORAVA RM-206 zvládne namixovat jakýkoliv druh potravy a vždy dosáhne vynikající výsledky. Kromě mixování, míchání, drcení a sekání, zvládne mixér bez problémů vyrábět ovocné výživy pro malé děti, koktejly, dezerty, zmrzliny, sorbety či pomazánky.

Objem nádoby 1,5l je plně postačující i pro mixování objemných potravin, které není třeba krájet, protože se do nádobky pohodlně vejdou a mixér díky svému výkonu, pohodlně rozmixuje potraviny i najemno. Vysoce kvalitní skleněná nádoba je dostatečně odolná, abyste v ní mohli mixovat horké i studené jídlo. Materiál, ze kterého je nádoba vyráběna nezachytává vůni ani chuť potravin, proto můžete v mixéru připravovat i domácí polévky či omáčky.

Součástí balení je víčko pro usnadnění manipulace s mixérem a protiskluzové nožičky pro absolutní stabilitu.
Ovocné a zeleninové koktejly dokáže ORAVA RM-206 připravit doslova za pár vteřin. Díky vysokému výkonu a ostrému 4-Čepelová nerezovému noži mixér potravu doslova rozdělí na malé kousíčky a tak zachová buněčnou strukturu namixovaného ovoce a zeleniny, která poskytne lidskému tělu více vitamínů a jejich rychlejší vstřebání.

Oproti šťávě z odšťavňovače získáte při zpracování ovoce a zeleniny v mixéru krémovou, hladkou a napěněnou šťávu, která je plná hodnotné vlákniny. Mixér ORAVA RM-206 s 500 W motorem zvládne všechny suroviny, od ovoce a zeleniny až po led. Se dvěma nastavitelnými rychlostmi rozmixujete, rozdrtíte a posekáte suroviny na jakoukoliv požadovanou konzistenci.

K dispozici máte i funkci Pulse, se kterou mixér vyvine okamžitý maximální výkon. Čištění je velmi jednoduché, všechny demontovatelné díly lze mýt v myčce nádobí.

Technické parametry

  • Objem: 1,5 l pro tekutiny
  • Napájení: 230V / 50Hz
  • Příkon: 500W
  • Rozměry: (ŠxVxH): 95x395x60 mm
  • Hmotnost: 2,97 kg

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi