Orava NE-31

Exa kód : ORA000526
 
 
 
 

 

Orava NE-31
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kompresorový inhalátor pro léčbu respiračních onemocnění
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kompresorový inhalátor pro léčbu respiračních onemocnění

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000526
Kód výrobce:NE-31
 

 

Kompresorový inhalátor NE-31 - účinný při léčbě a prevenci respiračních onemocnění

Období zvýšeného výskytu viróz a sezóna alergií jsou náročné jak pro mladé, tak pro staré. Pokud vás nebo vaše blízké trápí nachlazení, kašel, rýma, chřipka, astma, bronchitida či jiná onemocnění dýchacích cest, nebo pokud se chcete těmto nemocem preventivně vyhnout, víme, jak můžete pomoci - inhalujte! Účinnou terapeutickou pomůckou pro zmírnění, léčbu a prevenci těchto onemocnění v domácím prostředí je vysoce výkonný kompresorový inhalátor Orava NE-31. Oceníte ho při každodenní prevenci a léčbě onemocnění horních a dolních cest dýchacích i při zmírnění příznaků respiračních alergií. Vytváří zklidňující aerosol s mikročásticemi léčivého roztoku, který proniká do nosu, krku, nosních a vedlejších nosních dutin a horních a dolních cest dýchacích, kde zmírňuje suchost, podráždění, hydratuje sliznice, podporuje odtok hlenu a odkašlávání. V důsledku toho urychluje léčbu, takže děti i dospělí lépe dýchají a mají klidný spánek bez dusivého kašle.

Lék přímo do plic

Velkou výhodou kompresorového inhalátoru je, že vytváří uklidňující aerosol s mikročásticemi léčivého roztoku o velikosti pouhé 3 mikrometry, které se dostanou přímo do horních a dolních cest dýchacích. Tato neinvazivní metoda přesně cílené léčby je pro organismus přijatelnější než užívání tablet a sirupů, protože nezatěžuje trávicí trakt ani jiné systémy lidského těla. Na rozdíl od ultrazvukových inhalátorů je kompresorový inhalátor Orava NE-31 schopen rozprašovat i silnější léky, takže jej ocení i ti, kteří musí kvůli svým potížím často a dlouhodobě inhalovat léčivé roztoky.

Snadné ovládaní a široká nabídka příslušenství

Tento kompletní aerosolový terapeutický systém pro každodenní domácí použití se snadno používá a zvládnou ho i senioři. Součástí příslušenství jsou kromě náustku dvě různě velké masky s ergonomickým designem - pro dospělé i děti. Součástí balení je také pět náhradních filtrů. Orava NE-31 je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, má vysoký inhalační výkon a je lehká pro snadný transport, takže ji můžete mít v případě potřeby s sebou na cestách.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi