Orava Grillchef-5

Exa kód : ORA436563
 
 
 
 

 

Orava Grillchef-5
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický gril, Příkon 2000 W, 1 x grilovací plocha
 
 
Od 60  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA436563
Kód výrobce:Grillchef-5
 

 

Orava Grillchef-5
Elektrický gril Orava Grillchef-5 je skvělým pomocníkem na grilovačku pro ty, kteří nechtějí dlouho čekat na grilované dobroty a rádi si užívají na grilování pohodu. Na rozdíl od jiných typů grilů, z elektrického grilu se zbytečně nekouří, jelikož na něj nepotřebujete žádné extra palivo. Stačí gril zapojit do elektrické sítě, nastavit požadovanou teplotu grilování a naložit na gril vše, co vám z grilu chutná. Dostatek masa, klobásek, sýra, ale také cuketa, lilek či jiná zelenina se vejdou na velkorysou grilovací plochu o rozměrech až 50 x 27 cm, aby vaši hosté nemuseli dlouho čekat na svou porci grilovaných delikates. Grilovací plocha je rozdělena na dvě části - hladkou a vroubkovanou -, což vám umožní najednou připravovat například grilované ryby, ale také vajíčka do hamburgerů na hladké ploše a poctivé kusy steaků na vroubkované části. Vhodná teplota pro grilování se snadno nastavuje otočným knoflíkem až do teploty 220 °C pro okamžité rozpálení grilu. V závislosti na nastavené teplotě se grilované delikatesy mohou připravovat pomalu a důkladně na mírné teplotě, dají se rychle upéct tak, aby zůstaly šťavnaté, a při nastavení teploty do 60 °C můžete nechat ugrilované kousky na grilu ohřívat se, aby nevychladly, dokud si z nich hosté zase naberou.

Za každého počasí

Kdyby se během grilování náhle rozpršelo, stačí gril odpojit z elektrické sítě a přesunout se i s hosty do interiéru. Jelikož se z grilu nekouří, jednoduše a bez problémů grilované dobroty dogrilujete třeba uprostřed kuchyně. Právě díky možnosti grilovat i v interiéru oceníte Orava Grillchef-5 celoročně. Když se vám zažádá, grilovat na něm můžete 365 dní v roce, nejen během letní grilovací sezóny.

Miska na okapávání

Grilu nechybí praktická miska, do které během grilování odkapává sádlo a olej z grilovaných pokrmů. Tu stačí po dogrilování vyjmout a jednoduše vyprázdnit. Grilovací plocha má nepřilnavou úpravu proti připečení, díky čemuž se gril snadno čistí. Jednoduše jej otřete papírovým ubrouskem nebo hadříkem navlhčeným ve vodě s trochu saponátu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický gril
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
2000 W
Počet grilovacích ploch  1 x grilovací plocha
Zavíratelný  Ne
Rozměry a hmotnost 
Výška  6,5 cm
Šířka  31,2 cm
Hloubka  58 cm
Hmotnost  2,9 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi