Orava Grillchef 3

Exa kód : ORA000469
 
 
 
 

 

Orava Grillchef 3
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický stolní gril s příkonem 2000 W. Orava Grillchef 3 nabízí funkci otevřeného i kontaktního grilu, samostatně regulovatelnou teplotu pro každou plochu samostatně a variabilní nastavení teploty 80 až 230 °C.
 
 
 
Od 171  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrický stolní gril s příkonem 2000 W. Orava Grillchef 3 nabízí funkci otevřeného i kontaktního grilu, samostatně regulovatelnou teplotu pro každou plochu samostatně a variabilní nastavení teploty 80 až 230 °C.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000469
Kód výrobce:Grillchef 3
 

 

Elektrický stolní kontaktní gril Orava Grillchef 3

  • kombinace 2 grilovacích ploch - hladký a žebrovaný povrch
  • variabilní nastavení teploty 80 až 230 °C
  • grilovací desky s nepřilnavou vrstvou
  • funkce otevřeného i kontaktního grilu

Domácí gril GRILLCHEF-3 splní i nejnáročnější očekávání dokonale připraveného masa, ryb a zeleniny. Vytvořte si chutný oběd, či večeři na dvou grilovacích deskách s nepřilnavým vroubkovaným a hladkým povrchem. Gril můžete využívat k ohřevu vrchní desky, nebo dolní desky, nebo na ohřev obou desek současně. Teplota grilu je nastavitelná od 80 až 230 °C. Taky si můžete nastavit čas, který potřebujete k přípravě dané potraviny. Při uplynutí zadaného času vás upozorní zvuková signalizace. Velký LCD displej je zabudovaný na přední liště kontaktního grilu. Součástí grilu je i miska na odkapávání šťávy a oleje.

LCD displej
Grillchef 3 disponuje LCD displejem, což usnadňuje manipulaci s grilem. Displej je dostatečně velký a zobrazuje informace o teplotě a době přípravy.

Kombinace kontaktního i otevřeného grilu
Tento gril nabízí možnost grilování na jedné grilovací desce, kdy se naplní přední část grilu a ten se následně zavře. Další možnost je grilovat na otevřeném grilu, při použití obou grilovacích plotně. Při takovém grilování lze regulovat teplotu obou grilovacích desek samostatně. Díky této možností připravíte grilované jídlo pro celou rodinu či návštěvu rychle, chutně a jednoduše.

Nerezový materiál
Nerezový materiál grilu se skvěle hodí do každé kuchyně ať už je v moderním, retro nebo rustikálním stylu. Luxusní provedení z nerezavějící oceli je zárukou kvality tohoto grilu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický gril
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
2000 W
Počet grilovacích ploch  2 x grilovací plocha
Zavíratelný  Ano
Vyjímatelné plotýnky  Ano
Termostat  Ano
Raclette  Ne
Rozměry a hmotnost 
Výška  36 cm
Šířka  16,5 cm
Hloubka  33 cm
Hmotnost  5 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi