Orava Digitální tlakoměr

Exa kód : ORA000504
 
 
 
 

 

Orava Digitální tlakoměr
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Orava Digitální tlakoměr, přehledný LCD displej, paměť 199 měření, jednoduché ovládání pouze jedním tlačítkem, indikace arytmie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Orava Digitální tlakoměr, přehledný LCD displej, paměť 199 měření, jednoduché ovládání pouze jedním tlačítkem, indikace arytmie

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA000504
Kód výrobce:TL-300
 

 

Orava Digitální tlakoměr
Pravidelné měření krevního tlaku v pohodí domova ve stejnou hodinu podává nejspolehlivější zprávu o tom, jak na tom jste s krevním tlakem. Při měření tlaku v domácích podmínkách se vyhnete tzn. hypertenzi bílých plášťů - což jsou zvýšené hodnoty tlaku kvůli stresu v ambulanci. Když si v domácích podmínkách, kde se cítíte uvolněně, pravidelně měříte hodnoty tlaku, které se automaticky ukládají do paměti zařízení, získáte pro sebe a svého ošetřujícího lékaře cennou informaci, která mu umožní nastavit vám optimální léčbu. Na měření tlaku není nic těžkého – bez problémů to zvládnou i senioři. Stačí mít doma šikovného pomocníka s dostatečně velkým LCD displejem, spolehlivou metrikou měření a snadným ovládáním jediným tlačítkem. Tak je náš automatický digitální tlakoměr na rameno Orava TL-300 s manžetou pro upevnění s rozsahem od 22 do 42 cm.

Měření

Tlakoměr využívá k měření tlaku velmi přesnou oscilometrickou měřící metodu. Měří systolický tlak (tedy tlak krve na stěny tepen, když krev proudí ze srdce), diastolický tlak (když se krev vrací do srdce), dále měří puls a varovným zvukovým signálem vás upozorní i na srdeční arytmii. Při naměřené hodnotě tlaku např. 120/80 je první hodnota systolický tlak, druhá diastolický tlak.

Paměť zařízení

Tlakoměr mohou používat dvě osoby – osoba A a osoba B. Oběma se naměřené hodnoty automaticky ukládají do paměti zařízení spolu s datem a časem měření do jejich vlastního „konta“, což jim poskytuje dlouhodobý přehled o stabilním / rozkolísaném tlaku. Po uložení v pořadí 200. měření se paměť zařízení automaticky vynuluje. Téměř 100 naměřených hodnot pro jednu osobu má však dostatečně velkou výpovědní hodnotu – pokud tato data poskytnete svému lékaři, usnadníte mu nastavení vaší léčby.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi