Orava Chef-2

Exa kód : ORA436553
 
 
 
 

 

Orava Chef-2
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kuchyňský robot, Barva Stříbrná, Objem hlavní nádoby 7 l, Počet rychlostí 6
 
 

5 525 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 566 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 276  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Orava

Exa kód:ORA436553
Kód výrobce:Chef-2
 

 

Orava Chef 2
Vysoce kvalitní kuchyňský robot Chef 2 je úžasným pomocníkem, který si těžkou práci při vaření a pečení „odmaká“ za vás. Díky němu Vám v kuchyni skončí časy přesílených zápěstí a dřiny při vaření, pečení i mixování. Ve stylovém stříbrno-šedém provedení s akcentem na černou a nerez působí jako nepřehlédnutelný profesionál, který si své místo najde v každé kuchyni bez ohledu na zařizovací styl. I ty nejtěžší úkoly na kuchyňské lince zvládne díky 1 400 W motoru , 6 rychlostem a režimu Pulse . Dokáže toho nepočítaně: v 7 l nerezové míse uhněte, vyhněte i vyšlehá dokonalé těsto nebo krémy do koláčů. Na kovovém mlýnkuna maso lehce rozseká maso na poctivý domácí hamburger. Lehce si na něm připravíte i domácí klobásky a dělohy. Na struhadle se 3 různými velikostmi můžete krájet a strouhat zeleninu a ovoce do salátů. 1,5 l skleněná mísa na mixování je jako stvořená přípravu polévek, omáček i zdravím nabitých smoothies. S jeho pomocí hravě vyčarujete také chutné cukroví nebo poctivé domácí těstoviny. Snadno se rozebírá na menší části, které lehce omyjete pod tekoucí vodou. Aby při plnění úkolů na kuchyňské lince neuhnul ani o milimetr, je vybaven gumovými přísavnými nožičkami pro stabilní uchycení na pracovní ploše.

Výroba těstovin

Pokud patříte k milovníkům italských těstovin, v příslušenství si nebudete umět vynachválit až 6 různých disků pro snadnou a rychlou přípravu domácích těstovin. Nefalšované italské těstoviny jako penne, spaghetti, maccheroni či fettuchinne budete mít s jeho pomocí připraveny dříve, než vám v hrnci stihne vařit voda.

Výroba cukrovinek

Pokud vaše rodina miluje křupání čajového pečiva – pomocníka na domácí pečení určitě uvítáte. Orava Chef 2 má ve svém kuchyňském arzenálu šikovnou vychytávku- šablonu pro tvarování těsta na zákusky . Díky ní místo zdlouhavého ručního tvarování a piplavé roboty s těstem napečete koláčky expresně a bez námahy i pro celý regiment. Pozvěte k pečení i děti, bude to pro ně atraktivní zábava se sladkým happy endem.

Na strouhání

Přípravu extra velkých porcí zeleninových salátů zvládne v krátké době hravě díky 3 chytrým strouhacím válcům – na jemno nebo na hrubo nebo na plátky. Kromě zeleniny a ovoce vám ochotně umele i tvrdé pečivo nebo sýr.

Mixování

Chef 2 je také mistrem na mixy různého druhu. Všechny ingredience pro přípravu polévek a omáček od výmyslu světa rozmixuje důkladně v krátké době. Pro děti připraví domácí dětskou výživu, všem členům rodiny servíruje poctivé porce zdravím nabitých smoothies. Každému se ujede bez dlouhého čekání – objem skleněné nádoby na mixování je totiž až 1,5 litru.

Mletí masa

Kuchyňský robot Chef 2 si hravě poradí také s domácím zpracováním masa v profi kvalitě. Až 3 disky s různě velkými otvory od 3 do 7 mm pro jemné, střední a tlusté mletí jsou vám k dispozici, když dostanete chuť na domácí karbanátky, šťavnatý hamburger, klobásy či dělohy - Chef 2 vám pomůže s namletím i plněním masa do střevek . Abyste si spolu s masem nepomleli i kus prstu, pro maximální bezpečné použití je ve výbavě i tlačný válec.

Hnětení, šlehání, míchání

Orava Chef 2 je na slovo vzat odborník na přípravu různých druhů těsta a krémů do famózních koláčů. Šlehá, hněte, mísí důkladně a precizně – hlavně při přípravě kynutého těsta oceníte to, že si veškerou tu dřinu odpracuje za vás. Poctivě vypracované těsto je alfou a omegou dokonalého koláče či doma upečeného chleba i francouzské bagety – snáze se upeče, hezčí voní a úžasně chutná.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kuchyňský robot
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Stříbrná
Maximální příkon  1400 W
Objem hlavní nádoby  7 l
Materiál  Plast
Počet rychlostí  6
Regulátor rychlosti  Ano
Funkce 
Šlehání  Ano
Mísení  Ano
Hnětení  Ano
Mixování  Ano
Strouhání, krouhání, krájení  Ano
Příslušenství 
Hnětací hák  Ano
Šlehací metla  Ano
Mísící metla  Ano
Mlýnek na maso  Ne
Mlýnek na mák  Ne
Ostatní 
Výška  33,6 cm
Šířka  37 cm
Hloubka  20 cm
Hmotnost  4,7 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 558 630 003 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zašlete mail na: reklamace@orava.eu.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi