Produkt je vyřazen!
 

 

Oral-B 10000 Black

Exa kód : ORB100040
 
 
 
 

 

Oral-B 10000 Black
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický zubní kartáček, interaktivní kroužek SmartRing, 4 různé hlavice, 6 čisticích režimů, 3D technologie (oscilačně-rotační), senzor tlaku, nabíjecí cestovní pouzdro, držák na mobilní telefon, profesionální časovač, až 14 dní provozu na baterii
 
 

4 971 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 108 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 249  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elektrický zubní kartáček, interaktivní kroužek SmartRing, 4 různé hlavice, 6 čisticích režimů, 3D technologie (oscilačně-rotační), senzor tlaku, nabíjecí cestovní pouzdro, držák na mobilní telefon, profesionální časovač, až 14 dní provozu na baterii

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Oral-B

Exa kód:ORB100040
Kód výrobce:4210201203711
 

 

Nabíjení v pouzdře
Na cestách nebo doma? Je to jedno. Kartáček můžete kdykoliv pohodlně nabíjet v cetovním pouzdře. Kromě toho, že si v pouzdře dobijete zubní kartáček, tak máte možnost nabít si v něm i mobilní telefon. Proto Vám na cesty stačí pouze toto pouzdro a už nemusíte vozit nabíječku na elektrický kartáček.

Posuňte zážitek z čištění zase výš
Pro nový žážitek z čištění je kartáček vybaven kroužkem SmartRing, který mění svojí barvu v závislosti na Vašem čištění. Prostřednictvím SmartRing dostává informace od senzoru tlaku, časovače a také propojení kartáčku s Vaším mobilním telefonem.

Čisticí režimy

  • Daily Clean - režim pro každodenní čištění
  • Sensitive - jemné, ale přesto důkladné čištění citlivých oblastí
  • Whitening - výjimečné leštění zubů pro příležitostné nebo každodenní použití
  • Gum Care - jemná masáž dásní
  • Pro-Clean - režim pro intenzivní 3D čištění
  • Tongue Cleaning - pro odstranění bakterií z jazyka

Propojte kartáček s Vaším mobilním telefonem
Když tento kartáček spárujete pomocí bluetooth s vaším chytrým telefonem, získáte zcela nové možnosti jak sledovat svou zubní hygienu v realném čase již během čištění. Díky speciální aplikaci Oral-B App, která je dostupná pro Apple a Android můžete mít přehled o průběhu čištění. Kartáček má vylepšený senzor snímání tlaku, který při čištění při čištění zubů používáte a pomáhá nezatěžovat dásně.

Speciální 3D technologie čištění
Čisticí technika 3D od Oral-B je založena na současné pulsaci a rotaci čistící hlavice (až 10 500 čistících pohybů za minutu a 48 000 pulzací ve srovnání se 600 u manuálního zubního kartáčku). Štětiny kartáčku oscilují dovnitř a ven, aby důkladně obklopily každý zub a odstranily plak. Pulzy naruší strukturu usazeného plaku a rotační pohyb jej pak snadněji odstraní. Zároveň kartáček pracuje šetrně, proto nepoškozuje zuby ani dásně.

Konec zbytečného tlaku na zuby
K podpoře optimálního čistění má zubní kartáček zabudovanou funkci kontroly tlaku. Pokud na zubní kartáček příliš zatlačíte, rozsvítí se kroužek SmartRing, který Vás upozorní, abyste tlak snížili. Kromě toho uslyšíte během čistění zubů také jiný zvuk. Tato funkce šetří Vaše dásně a výrazně napomáhá zdraví Vašich zubů.

Profesionální časovač
Zubní lékaři doporučují čistit zuby po dobu dvou minut. Profesionální časovač vám zvukem v 30sekundových intervalech připomene, že máte přejít na další část chrupu a nakonec oznámí konec čištění. Díky této funkci si můžete být jisti, že vaše zuby jsou optimálně a rovnoměrně vyčištěné.

Až 14 dní čištění na baterii
Díky nové Lithium-ionové baterii se kartáček nejen rychleji nabíjí, ale také vydrží až 14 dní provozu na baterii 2x denně 2 minuty. Stav nabití baterie můžete hlídat díky indikátoru nabíjení.

Obsah balení:
1x tělo kartáčku Braun Oral-B Genius 10000N White
1x hlavice CrossAction
1x hlavice 3D White
1x hlavice Sensitive
1x hlavice FlossAction
1x nabíjecí stojánek
1x úložný prostor pro hlavice
1x držák na mobilní telefon
1x nabíjecí cestovní pouzdro
1x napájecí kabel


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi