Produkt je vyřazen!
 

 

Optoma WU334

Exa kód : OPT100097
 
 
 
 

 

Optoma WU334
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Projektor DLP, nat. WUXGA (1920x1200), 16:10, FULL 3D, 3600 ANSI lm, kontrast 20000:1, HDMI, MHL, VGA, RS232, repro 10W, dálkové ovládání
 
 

11 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 909 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 599  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Projektor DLP, nat. WUXGA (1920x1200), 16:10, FULL 3D, 3600 ANSI lm, kontrast 20000:1, HDMI, MHL, VGA, RS232, repro 10W, dálkové ovládání

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Optoma

Exa kód:OPT100097
Kód výrobce:E1P1A0QWE1Z1
 

 

Optoma WU334

Optoma WU334 je projektor WUXGA optimalizovaný pro malé až střední místnosti, jako jsou například učebny, zasedací místnosti a výcvikové laboratoře. Kontrastní poměr 20 000: 1 a 3600 lumenů a vytváří neuvěřitelně ostré a živé obrazy, a to i při mírném osvětlení místnosti. Podpora barevných profilů sRGB a REC.709 zajišťuje přesnou reprodukci barev, ať už je zdrojem PC, Mac nebo video zařízení. Zvětšení 1.1x poskytuje robustní možnosti instalace, zatímco nastavení barvy stěn optimalizuje jas pro promítání na různě barevné plochy. Výkonný interní reproduktor, poháněný výkonem 10 wattů, dokáže naplnit místnost hlasitým a ostrým zvukem. Životnost lampy 15 000 hodin umožňuje využívat projektor dlouhý čas s minimální údržbou.

Vynikající barevná přesnost

Sledujte filmy, televizní pořady a hrajte hry s úžasnými barvami v jakémkoliv prostředí. Projektory Optoma poskytují spolehlivý výkon vhodný pro jakýkoli obsah a prostředí. Naše domácí projektory jsou schopny reprodukovat barevný gamut Rec.709, mezinárodní standard HDTV, který zaručuje přesnou reprodukci barev, případně větší nasycení barev, které se hodí pro herní a animované filmy.

Rozlišení WUXGA (1920x1200)

Rozlišení WUXGA (1920x1200) poskytuje ostrý a detailní obraz z obsahu HD bez snížení nebo komprese; ideální pro sledování filmů Blu-ray, vysílání HD a přehrávání videoher.

Špičkové detaily

Projektory poskytují vysoký nativní ANSI kontrast. To znamená, že projektor mnohem lépe vykresluje přechody a detaily mezi tmavými a světlými scénami v rámci stejného obrazu - poskytuje ostré, intenzivní a syté barvy.

Full 3D

Projektory Optoma mohou zobrazovat skutečný 3D obsah téměř z jakéhokoli 3D zdroje, včetně 3D Blu-ray přehrávačů, 3D vysílání a nejnovější generace herních konzolí.

Integrovaný reproduktor

Výkonný vestavěný reproduktor s výjimečnou kvalitou zvuku napomáhá k dosažení kompletního zážitku z domácí zábavy.

Úspora energie

Eco + technologie spojuje vysoký kontrast, delší životnost lampy a energeticky úsporné funkce, které jsou snadno použitelné a zároveň snižují spotřebu energie.

Podpora MHL 

Připojte k projektoru svůj smartphone nebo tablet. Díky skvělé technologii MHL (Mobile High-Definition Link) budete moci propojit Vaše zařízení s projektorem. Obsah na displeji smartphone či tabletu se Vám promítne na plátně pomocí jediného kabelu. MHL či mobilní propojení s vysokým rozlišením je pokročilé mobilní rozhraní, které slouží k přímému připojení mobilních telefonů, smartphonů, tabletů a jiných přenosných zařízení k různým zařízením s vysokým rozlišením. Připojte své zařízení a vaše nahrávky ve vysokém rozlišení ožijí s digitálním zvukem. Užijete si své oblíbené hry, fotografie z dovolené, filmy nebo jiné aplikace ve velkém.

Technické parametry

  • Svítivost (v ANSI lumenech): 3600
  • Kontrast (hodnota : 1): 20 000
  • Technologie projektoru: DLP
  • Skutečné rozlišení projektoru: WUXGA (1920x1200)
  • Životnost lampy (v hodinách): 15000 při Eco+
  • Rozhraní: HDMI, 3.5mm Jack, kompozitní, USB,  VGA
  • Výbava: Zoom, reproduktory, dálkové ovládání, 3D
  • Uchycení: Na stůl, na strop

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Projektor
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi