Next Level Racing F-GT ELITE Lite Wheel Plate Edition, závodní kokpit

Exa kód : THR000030
 
 
 
 

 

Next Level Racing F-GT ELITE Lite Wheel Plate Edition, závodní kokpit
 
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

15 047 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

12 436 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 752  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Next Level Racing

Exa kód:THR000030
Kód výrobce:NLR-E032
 

 


Next Level Racing FGT Elite Lite Wheel Plate Edition - kokpit závodního simulátoru Next Level Racing® F-GT Elite Lite* je skutečným závodním kokpitem pro Formule.

Navrženo a zkonstruováno s využitím zpětné vazby od naší komunity, virtuálního a skutečného odvětví motorsportu; kokpit závodního simulátoru Next Level Racing® F-GT Elite Lite* je skutečným závodním kokpitem pro formule/GT/hybridní pozici, který posouvá hranice toho, co se od hliníku očekává z hlediska funkčnosti a cenové dostupnosti.
Na základě oblíbeného designu a celosvětově používaného kokpitu F-GT Elite nastavuje F-GT Elite Lite měřítko pro estetiku, funkčnost a kvalitu kokpitu z hliníkového profilu nebo toho, co se běžně nazývá „kokpit závodního simulátoru 8020“.
I když je F-GT Elite Lite zkonstruován tak, aby vyhovoval kategorii střední třídy s profilem „4080“, prostřednictvím špičkového inženýrství a výroby v kombinaci s jedinečnými součástmi, příslušenstvím a výztuhami, je nejpevnější kokpit střední třídy.
Produkty řady Elite jsou celosvětově používány mnoha předními týmy esportů, jako jsou Ferrari esports, Team Fordzilla a Veloce, aby vyhovovaly nejvyšším soutěžím a esportovním sportovcům.
Díky použití různých jedinečných komponentů a špičkové výrobě nabízí F-GT Elite Lite pevné a pevné řešení všech typů sim racingu.
* Patent v řízení




KOKPIT ALL-IN-ONE
Kokpit F-GT Elite Lite poskytuje naprostou tuhost a maximální nastavitelnost a nabízí skutečné a pohodlné pozice pro řízení Formule, GT, hybridu, náklaďáku a tanku s rychlým nastavením mezi polohami, díky čemuž se hodí pro všechny kokpity.
Větší úhel a rozsah poskytovaný v držákech sedadel, kolech a pedálové desce vyhovuje uživatelům všech velikostí a stylů jízdy tím, že poskytuje větší nastavitelnost než kdykoli předtím.
F-GT Elite Lite je vhodný pro jakoukoli globální aktivaci esportů, které vyžadují to nejlepší z kokpitu, který nabízí několik závodních pozic.

INOVATIVNÍ BEZFLEXNÍ SYSTÉM POSOUVAČŮ A DRŽÁK NLR SEDADLA
Inovativní systém posouvání sedadel Next Level Racing® byl navržen a zkonstruován tak, aby eliminoval problém ohybu, který se vyskytuje u konvenčních jezdců sedadel používaných při simulaci.
NLR ráčny se používají ke snadnému posunutí sedadla dopředu a dozadu, abyste našli požadovanou polohu pro závodní zážitek bez flexe.
Držáky sedadel Next Level Racing® jsou zkonstruovány z 5mm uhlíkové oceli, aby poskytovaly tuhost požadovanou pro špičkové sim závodníky a nový design poskytuje více nastavitelnosti než kdy předtím pro podporu více pozic sedadel s 98 možnostmi nastavení.
Volitelná sedadla
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi