NEDIS ALRMDW20BK

Exa kód : NED321174
 
 
 
 

 

NEDIS ALRMDW20BK
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tato multifunkční Nedis® zarážka do dveří má vestavěnou sirénu (85 dB), která se spustí, pokud vodní hladina dosáhne na snímač na horní straně zarážky, nebo pokud do místnosti vstoupí nebo naopak z místnosti odejde neoprávněná osoba.
 
 
 
Od 108  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tato multifunkční Nedis® zarážka do dveří má vestavěnou sirénu (85 dB), která se spustí, pokud vodní hladina dosáhne na snímač na horní straně zarážky, nebo pokud do místnosti vstoupí nebo naopak z místnosti odejde neoprávněná osoba.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Nedis

Exa kód:NED321174
Kód výrobce:ALRMDW20BK
 

 

Záražka dveří NEDIS ALRMDW20BK
Tato multifunkční Nedis zarážka do dveří má vestavěnou sirénu (85 dB), která se spustí, pokud vodní hladina dosáhne na snímač na horní straně zarážky, nebo pokud do místnosti vstoupí nebo naopak z místnosti odejde neoprávněná osoba. Zarážku lze využít s každými dveřmi v každé místnosti, ale nejvhodnější je k využití v prádelnách, koupelnách, kuchyních nebo dalších místnostech, kde může dojít k úniku vody nebo zaplavení. Alarm lze využít také jako nástroj domácího zabezpečení. Postavte zarážku na podlahu před dveře. Jakmile jsou dveře otevřeny a dotknou se zarážky, spustí se alarm. Hlasitost 85 dB patří do kategorie „Nesnesitelný hluk“ a s jistotou tedy probudí Vás, ostatní obyvatele domu, sousedy, nebo okamžitě vystraší a odežene narušitele. Díky chytrému detektoru úniku vody, který je umístěn na horní straně zarážky, se ze zarážky stává také alarm varující před zaplavením nebo únikem vody. Na příklad: Pokud přeteče vana a voda dosáhne až ke snímači, spustí se alarm. Jelikož je zarážka kompaktní a lehká (110 g), je vhodná také na cesty. Ujistěte se, že je Váš majetek v bezpečí, když odjedete, nebo když přespáváte v hotelu, hostelu nebo na podobném neznámém místě.

Vlastnosti:

  • Multifunkční zarážka do dveří s kontaktním alarmem: Vhodná jako nástroj domácího zabezpečení a detektor zaplavení či úniku vody
  • Chytrý senzor úniku vody: Detekuje úniky vody a zaplavení
  • Domácí alarm: Detekuje příchody a odchody neoprávněných osob
  • Alarm s hlasitostí 85 dB: Probudí obyvatele domu, sousedy a odstraší narušitele
  • Kompaktní a lehký: Ideální na cestování a k ochraně majetku během spánku v neznámém prostředí
  • Barva: Černá/Šedá
  • Zvuk: 85 dB
  • Provozní teplota: 0 - 40 °C
  • Typ baterie: 1x CR123A
  • Vstupní napětí: 3 VDC
  • Materiál: ABS+

Obsah balení:

  • Dveřní kontaktní alarm
  • Stručná instalační příručka

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi