Produkt je vyřazen!
 

 

MSI AGILITY GD60

Exa kód : MSI462199
 
 
 
 

 

MSI AGILITY GD60
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Unikátně podsvícená herní podložka (velikost 386 x 290 x 10.2 mm / 386 x 276 x 4 mm bez ovládacího boxu), kvalitně zpracovaná, povrch s mikrotexturou. Spodní strana s prostiskluzovou úpravou. Vhodná pro optickou i laserovou technologii.
 
 

892 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

737 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Unikátně podsvícená herní podložka (velikost 386 x 290 x 10.2 mm / 386 x 276 x 4 mm bez ovládacího boxu), kvalitně zpracovaná, povrch s mikrotexturou. Spodní strana s prostiskluzovou úpravou. Vhodná pro optickou i laserovou technologii.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

MSI

Exa kód:MSI462199
Kód výrobce:J02-VXXXXX5-D22
 

 

S hladkým povrchem a podsvícením: MSI Agility GD60
Hladký povrch této podložky s mikrotexturou zajišťuje rychlou a precizní práci s myší za každé situace. Nechte svou ruku unášet. Podložka pod myš MSI Agility GD60 vyhoví každému vašemu hernímu přání.

Specifické podsvícení
Díky snadno přístupnému ovládacímu boxu na vrchní straně podložky budete mít možnost po stisku tlačítka ovládat jak barvu podsvícení, tak jeho efektový průběh.

Dokonale stabilní
Co by to bylo za herní podložku, pokud by po každém pohybu myší odjela do strany. Aby tomu vývojáři předešli, vybavili jí kvalitním gumovým protiskluzovým základem, který drží podložku pevně na jednom místě.

Pro optickou i laserovou myš
Podložka je díky povrchu s mikrotexturami uzpůsobena k práci jak s laserovou, tak s optickou technologií. Její provedení umožňuje myši přesně sledovat svou polohu a rychle vyhodnocovat pohyb.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Výška  276 mm
Šířka  386 mm
Herní provedení  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi