Microsoft Xbox - Bezdrátový ovladač Xbox Series, zelený

Exa kód : MIX000112
 
 
 
 

 

Microsoft Xbox - Bezdrátový ovladač Xbox Series, zelený
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
Od 69  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Microsoft

Exa kód:MIX000112
Kód výrobce:QAU-00091
 

 

Pozvedněte svoji hru na novou úroveň
Ponořte se za hranice reality s bezdrátovým ovladačem v úchvatných barvách s reliéfním efektem. Hybridní D-pad a otexturované úchopy na spouštích, horních tlačítkách i zadní straně ovladače pro pevnější a přesnější držení. Jednoduché sdílení vašich herních momentů s dedikovaným tlačítkem Sdílet. Díky jednoduchému spárování s konzolemi Xbox Series X či S, Xbox One, počítači s Windows 10 a mobilními telefony se systémem Android si své hry zahrajete skutečně téměř kdekoliv.

Vyhrazené tlačítko Sdílet zachytí všechny důležité okamžiky
Nahráváte obsah na YouTube či se chcete svým přátelům jen pochlubit parádními momenty z hraní? S dedikovaným tlačítkem Sdílet snadno zachytíte a dále nasdílíte herní obsah, jako jsou screenshoty, videa a mnohem více.

Vždy dokonale zaměřeni na cíl
Připravte se zůstat vždy v centru dění s novým hybridním křížovým ovladačem, texturovanými spouštěmi, horními tlačítky a zadní stranou ovladače pro přesnější a pevnější úchop.

Snadné přepínání mezi zařízeními
S pomocí rozšířené kompatibility ovladače snadno přepnete mezi konzolemi Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, počítači s operačním systémem Windows 10/11 a dokonce mobilními zařízeními s Android a iOS.

Připojte sluchátka přímo k ovladači
Pomocí 3,5mm jacku snadno připojíte kompatibilní headset přímo k ovladači a kabel se vám tak nebude nikde nevzhledně válet. To platí i pro podporu technologie Bluetooth pro bezdrátové hraní na konzoli, PC, mobilních telefonech a tabletech. Váš herní prostor tak bude vždy vypadat naprosto skvěle.


 

Parametry

 
 
Pro herní systém:  Xbox Series
Stav produktu  Nový
Typ herního zařízení  Gamepad
Bezdrátová technologie  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi