Logitech Scribe

Exa kód : LGH000125
 
 
 
 

 

Logitech Scribe
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Konferenční kamera Logitech Scribe v bílém provedení poslouží při pracovních i vzdělávacích videohovorech pro snímání učiva a prezentací z tabule. Obsah snímá ve výborné kvalitě a jednoduché ovládání umožní dotykový ovladač.
 
 

30 339 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

25 074 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 517  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Konferenční kamera Logitech Scribe v bílém provedení poslouží při pracovních i vzdělávacích videohovorech pro snímání učiva a prezentací z tabule. Obsah snímá ve výborné kvalitě a jednoduché ovládání umožní dotykový ovladač.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH000125
Kód výrobce:960-001332
 

 

Logitech Scribe
Konferenční kamera Logitech Scribe v bílém provedení poslouží při pracovních i vzdělávacích videohovorech pro snímání učiva a prezentací z tabule. Obsah snímá ve výborné kvalitě a jednoduché ovládání umožní dotykový ovladač. Je řízená umělou inteligencí a využít ji můžete pro služby jako Microsoft Teams, Rooms, Zoom Rooms a jiné.

Zapojte se do moderního způsobu vzdělávání

Společnost Logitech přináší konferenční kameru Scribe za účelem moderního vzdělávání a způsobu sdílení informací, ať už se studenty nebo zaměstnanci firem. Její bílý design skvěle zapadne do každého prostředí. Přináší nejen inovativní ovládání za pomoci dotykového ovladače, ale také praktické funkce, které vylepší sdílení obsahu a vy se tak můžete plně soustředit na prezentace.

Řízená umělou inteligencí

Bez rozptýlení - integrovaná umělá inteligence kamery nabízí funkci odstranění, čímž účastníkům vzdělávání umožní vidět na tabuli skrze prezentujícího. Vylepšená viditelnost a čtení sdíleného obsahu - kamera Scribe automaticky vylepšuje barvu i kontrast zvýrazňovačů na tabuli, díky čemuž usnadňuje čtení textů a náčrtů. Rychlé poznámky - kamera využívá členění obrazu na části za účelem rozpoznání a zobrazení dalšího obsahu, jako jsou například rychlé poznámky.

Precizní a praktické zpracování

Dodaná instalační sada, která je součástí balení, poslouží k upevnění kamery na různé typy povrchu stěny. Samotný design kamery Scribe přináší praktické zpracování v podání úhledného organizéru kabelů.

Obsah balení

  • Kamera
  • Tlačítko pro sdílení
  • Adaptér vysílače
  • Zdroj napájení (100-240 V) se sadou mezinárodních adaptérů
  • 2× 5metrový kabel kategorie 5e
  • Instalační sada kamery

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Bílá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi