Produkt je vyřazen!
 

 

Logitech Mouse M105 White

Exa kód : LGH295603
 
 
 
 

 

Logitech Mouse M105 White
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Drátová myš, Barva Bílá, Optická, Počet tlačítek myši 3, Maximální DPI 1000, Rozhraní USB
 
 

275 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

227 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295603
Kód výrobce:910-002944
 

 

Logitech Mouse M105

Kompaktní myš Logitech Mouse M105 je zajímavá kabelová myš za přijatelnou cenu. Štíhlé symetrické provedení dodává myši eleganci a umožňuje její použití i v podnikatelském segmentu. Samozřejmě jí nechybí ani ergonomické provedení, které je limitováno pouze drobnějším provedením z důvodů cestovního zaměření myši.

Elegantní design

Štíhlé symetrické provedení dodává myši eleganci a umožňuje její použití i v podnikatelském segmentu. Samozřejmě jí nechybí ani ergonomické provedení a tvar běžné velikosti pro obě ruce zajišťuje pohodlnou polohu rukou.

Snadné připojení a obsluha

Díky provedení s technologií plug-and-play stačí myš zapojit do portu USB a je připravena k použití. Žádný software nebo baterie nejsou potřeba. Budete se moci spolehnout na vysokou kvalitu a spolehlivost, která učinila ze společnosti Logitech předního světového výrobce myší. Mezi ovládací prvky myši patří vedle obligátní dvojice tlačítek též skrolovací kolečko sloužící též jako tlačítko třetí.

Kvalita Logitech

Omlouváme se, popis obrázku chybí.Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

Klíčové vlastnosti

Myš Logitech Mouse M105 využívá pro práci optický snímač s rozlišením 1000 dpi. Díky pokročilému optickému snímání si vychutnáte plynulé a přesné ovládání kurzoru a snadný výběr textu. Vaše ruka, opřená o její profilovaný tvar, se bude při používání této myši cítit mnohem pohodlněji než se zařízením touchpad. Pro obsluhu slouží dvě tlačítka (levé, pravé) a prostřední kolečko. Myš je kompatibilní s operačními systémy Windows Vista a 7 nebo Linux při využití jádra 2.6 nebo vyššího a MAC OS X 10.5 a vyšší.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Drátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Bílá
Vertikální provedení  Ne
Herní provedení  Ne
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  3
Přepínač DPI  Ne
Maximální DPI  1000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.logitech.com/cs-cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi