Logitech Folio Touch for iPad Air (4th generation) - Oxford Grey - UK

Exa kód : LGH297157
 
 
 
 

 

Logitech Folio Touch for iPad Air (4th generation) - Oxford Grey - UK
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

4 479 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 702 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 224  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH297157
Kód výrobce:920-009968
 

 

Logitech Folio Touch, ochranný kryt s klávesnicí, pro Apple iPad Air (4. generace)

Seznamte se se zcela novou úrovní všestrannosti. Pište, prohlížejte, kreslete a čtěte se svým iPadem. Zároveň chraňte jeho přední a zadní část včetně rohů. To vše vám poskytne pouzdro s klávesnicí Logitech Folio Touch. Nyní přichází s vysoce přesným trackpadem pro snadné ovládání a klávesnicí podobnou té na notebooku, charakteristickou pro značku Logitech. Užijte si neomezené možnosti!

  • Pouzdro s klávesnicí a trackpadem pro Apple iPad Air (4. generace)
  • Párování a napájení prostřednictvím Smart konektoru
  • Stojánek nastavitelný v rozmezí 40 stupňů pro ideální úhel sledování
  • Podsvícení nastavitelné v 16 úrovních, automaticky či ručně

Trackpad
Využijte trackpad pro zvýšení své produktivity. Je vysoce přesný a umožní vám provádět vícedotyková gesta. Skvěle se vám bude hodit pro práci v aplikacích typu Notes, Pages, Numbers a Keynote. Zvýrazňujte buňky v tabulce, kopírujte slova a upravujte e-maily na vašem iPadu rychleji než kdy dříve. Vícedotyková gesta vám pak pomohou rychleji dokončit úkoly a maximalizovat svou produktivitu.

Vždy a všude
Tlačítka klávesnice jsou podsvícená, automaticky se přizpůsobí vašemu prostředí díky 16 úrovním jasu. Klávesy budou dobře viditelné za jakéhokoli osvětlení. Každý stisk je navíc plynulý, přirozený a přesný - tak jako na klávesnici notebooku. Pište pohodlně celé hodiny pomocí kláves, které zajistí ideální odskok při každém stisku. Rozloučit se můžete i s lovením nabídek na obrazovce s cílem aktivace běžných funkcí. Pouzdro Folio Touch vám to ulehčí pomocí celé řady klávesových zkratek systému iPadOS. Pomocí aktivace jedním klepnutím můžete upravit nastavení hlasitosti a médií, úrovně jasu kláves a další.

Máte na výběr
Je to jen na vás, jak svůj iPad využijete. Pouzdro Folio Touch můžete využít až na 4 způsoby, díky kterým budete moci zvládnout libovolný úkol.

  • Režim psaní – usaďte klávesnici do rovné polohy, vyklopte stojánek a jste připraveni na psaní poznámek či e-mailů.
  • Režim sledování – otočte klávesnici a vyklopte stojánek pro sledování filmů a videí. Stojánek je nastavitelný v rozmezí 40 stupňů.

  • Režim kreslení – plně vysuňte stojánek pro ideální úhel pro ruční psaní poznámek a kreslení pomocí per Apple Pencil nebo Logitech Crayon.

  • Režim čtení – otočte klávesnici dozadu – při čtení knih nebo článků vás nebude nic rušit.

Styl a ochrana
Pouzdro Folio Touch bylo navrženo tak, aby vypadalo a působilo jako přirozený doplněk iPadu. Oplývá čistým desingem a jemně tkanou vnější látkou, která dokonale splyne s estetickým vzhledem vašeho iPadu. Folio Touch navíc splňuje požadavky vojenských norem ochrany proti pádu (MIL STD 810G) – jedná se o robustní pouzdro, které chrání přední část, zadní část, rohy a obrazovku iPadu před oděrem, poškrábáním a politím.

Snadné párování i nabíjení
Spárování s vaším iPadem proběhne okamžitě prostřednictvím Smart konektoru. Baterie nejsou přiloženy, jelikož je nikdy nebudete potřebovat – energii si pouzdro Folio Touch získává přímo z iPadu. Toto pouzdro je navíc vybavené odkládacím prostorem pro pero Logitech Crayon, díky čemuž ho budete mít vždy při ruce. A pokud využíváte pero Apple Pencil a potřebujete ho dobít, žádný problém. Design pouzdra Folio Touch se vyznačuje otevřenými boky, díky čemuž můžete pero nabíjet bez nutnosti sundání pouzdra.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi