Logitech BRIO 4K Stream Edition

Exa kód : LGH295961
 
 
 
 

 

Logitech BRIO 4K Stream Edition
 
 
 
 
 
 
 
doprava zdarma


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Webkamera Ultra HD 4K video (4096x2160), Zorné pole 90°-78°-65°, USB 3.0, univerzální klip, krytka, pouzdro, software
 
 

4 963 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 102 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 248  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Webkamera Ultra HD 4K video (4096x2160), Zorné pole 90°-78°-65°, USB 3.0, univerzální klip, krytka, pouzdro, software

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Logitech

Exa kód:LGH295961
Kód výrobce:960-001194
 

 

DOKONALÁ WEBOVÁ KAMERA PRO VIDEOKONFERENCE
Logitech Brio je naše nejlepší a nejmodernější webová kamera pro firmy. Je vybavená inovativními technologiemi a zvyšuje laťku kvality obrazové kooperace v rozlišení 4K Ultra HD.

Technologie RightLight™ 3 a vysoký dynamický rozsah (HDR) automaticky přizpůsobují obraz tak, abyste vypadali skvěle za libovolných světelných podmínek, včetně špatného osvětlení, přímého svitu nebo vysokého kontrastu.

Kamera Brio je certifikovaná pro firmy a pomocí integrovaných optických a infračervených senzorů podporuje aplikaci Windows Hello.

NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH
Brio je pozoruhodný kousek techniky, který umožňuje přenos křišťálově čistého obrazu se skvělým rozlišením, snímkovací frekvencí, barvou a detaily, včetně automatického ostření a 5x HD zoomu. Kamera Brio disponuje rozlišením 4K Ultra HD při 30 fps, rozlišením HD 1080p při 30 nebo 60 fps, a rozlišením HD 720p při 30, 60 nebo 90 ultrajemnými fps pro výjimečnou ostrost, plynulost a detaily.

NASTAVITELNÉ ZORNÉ POLE
Vyberte si ze tří předvoleb zorného pole pro dosažení ideálního záběru. Chcete-li co nejlépe zabrat hlavu a ramena, zvolte 65° diagonálně. Chcete-li zabrat větší část místnosti, zvolte 78° nebo 90° diagonálně. Ať už vyberete jakékoli nastavení diagonálního zorného pole, vždy se můžete podívat zblízka pomocí funkce 5x HD zoom v působivém rozlišení 4K.

DOKONALÝ VZHLED ZA JAKÉHOKOLI OSVĚTLENÍ
Jednejte, streamujte a nahrávejte pomocí kamery Brio za jakéhokoli osvětlení a vždy při tom budete vypadat skvěle. Při špatném osvětlení i při ostrém protisvětle – technologie RightLight™ 3 a vysoký dynamický rozsah (HDR) vždy automaticky přizpůsobí obraz s cílem dokonale zvýraznit ten nejdůležitější objekt – vás.

DOKONALÝ ZVUK V JAKÉMKOLI PROSTŘEDÍ
Kamera Brio je vybavena dvěma integrovanými všesměrovými mikrofony s technologií potlačením šumu. Mikrofony čistě snímají zvuk na vzdálenost až jednoho metru, aniž by zvýrazňovaly okolní hluk, díky čemuž budou rozhovory vždy znít přirozeně a čistě.

ZABEZPEČENÍ A PRAKTIČNOST
Kamera Brio, vybavená optickým i infračerveným senzorem, umožňuje rychlé a bezpečné rozpoznání tváře s aplikací Windows Hello. Do systému Windows 10 již nemusíte zadávat heslo – pro přihlášení se stačí podívat do objektivu kamery Brio.

PLYNULÝ STREAMING BEZ PRODLEV
Kamera Brio si zachovává vysokou snímkovací frekvenci (až 90 fps) za jakýchkoli světelných podmínek – výsledkem je záznam ve vysoké kvalitě, asynchronní sdílení prezentací pomocí Teams a plynulé vysílání v průběhu hraní, které drží krok s každým vaším pohybem. Vysoké hodnoty snímkovací frekvence jsou ideální pro každou situaci, která si žádá zpomalený pohyb nebo extrajemný a plynulý přenos videa.

PŘEVEZMĚTE KONTROLU POMOCÍ APLIKACE TUNE DESKTOP
Aplikace Logi Tune Desktop zjednodušuje ovládání osobních zařízení a přizpůsobení u vybraných modelů, včetně Brio. Tato miniaplikace působí nerušivě na vaší obrazovce a zajišťuje nepřerušovanou obrazovou kooperaci, včetně ovládání funkce zoom, předvoleb barev, přizpůsobení barev, nastavení ručního zaostření a snadného stahování aktualizací firmwaru.

CERTIFIKACE PRO FIRMY
Kamera Brio je certifikovaná pro Skype for Business a Microsoft Teams® a je kompatibilní s aplikacemi Cortana® a Windows Hello. Certifikace a kompatibilita s ostatními oblíbenými aplikacemi zahrnuje BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo a Zoom®.

UNIVERZÁLNÍ MOŽNOSTI UPEVNĚNÍ
Kameru Brio je možné pomocí nastavitelného klipu bezpečně upevnit kamkoli, kde se to hodí – na notebook, displej či stůl – nebo ji po sejmutí klipu připevněte na svůj vlastní stativ s integrovaným závitem.

ODNÍMATELNÁ KRYTKA OBJEKTIVU
Webová kamera Brio je vybavena sklopnou krytkou na ochranu objektivu a zajištění soukromí a klidu, když kameru právě nepoužíváte.

PŘIZPŮSOBENÍ POMOCÍ APLIKACE CAMERA SETTINGS
Přizpůsobte si kameru Brio prostřednictvím uživatelského nastavení ovládacích prvkům otáčení, zoomu a nastavení obrazu pomocí softwaru Logitech Camera Settings pro Windows a Mac.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi