Produkt je vyřazen!
 

 

LG RC91V9AV4Q

Exa kód : LGB100325
 
 
 
 

 

LG RC91V9AV4Q
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sušička, Přední plnění, Kondenzační, Energetická třída A+++, Náplň 9 kg, Hlučnost sušení 62 dB, Odložený start, Tepelné čerpadlo
 
 

18 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

15 694 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 949  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

LG

Exa kód:LGB100325
Kód výrobce:RC91V9AV4Q
 

 

LG RC91V9AV4Q, bílá Trávíte mnoho času věšením prádla? Čerstvě vyprané oděvy svěřte raději do péče sušičky LG RC91V9AV4Q s duálním invertorovým tepelným čerpadlem (Dual Inverter Heat Pump™). Získá si vás úsporou energie a času, který můžete věnovat něčemu příjemnějšímu. S kapacitou 9 kg spolehlivě usuší prádlo všem členům domácnosti.

Zaměřeno na pohodlí Ve výbavě sušičky naleznete 14 programů včetně programu Sportovní oblečení, Vlna nebo Jemné prádlo. Pro ložní prádlo se výborně hodí program Pokrývky, ručníky zase spolehlivě usuší program s výmluvným názvem Ručníky. Máte-li v rodině alergika, potěší vás program Pro alergiky, který redukuje alergeny a sterilizuje bakterie. Bleskurychlé usušení všech oblíbených kousků zajistí program Rychlý 30. K ovládání sušičky LG RC91V9AV4Q využijete velký kovový volič a dotykový LED displej. Komfort při používání ještě zvyšuje možnost sušičku kompletně nastavit odkudkoliv pomocí aplikace LG ThinQ a Wi-Fi připojení.

Klíčové vlastnosti:

  • Invertorový motor a duální invertorový kompresor s 10letou zárukou
  • EcoHybrid™: úspora energie, nebo času
  • Automatické čištění kondenzátoru
  • Program Pro alergiky: redukce až 99,9 % alergenů
  • LG ThinQ + Wi-Fi: možnost párování pračky a sušičky LG

Šetřete životní prostředí Sušička LG je světově první TÜV certifikovanou sušičkou. Certifikace TÜV Green Product oceňuje úsilí o minimalizaci dopadů na životní prostředí. Uvnitř spotřebiče se ukrývá Dual Inverter Heat Pump™ s pokročilou technologií. Dočkáte se vyšší úspory energie i více volného času. Spotřeba energie dosahuje u tohoto modelu 194 kWh za rok, díky čemuž se řadí do energetické třídy A+++. Maximální hlučnost při sušení nepřesahuje 62 dB.

Chcete šetřit čas, nebo energii? Ať už je pro vás prioritou suché prádlo v rekordním čase, či šetření rodinného rozpočtu, bude vám vždy k dispozici technologie EcoHybrid™. Dokonale se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a nabídne vám výběr ze dvou režimů – Energie, nebo Čas. Pokud zvolíte první z nich, počítejte s maximální efektivitou a úsporností sušení. Padne-li vaše volba na režim Čas, usušíte prádlo rychleji a ušetříte díky tomu až 30 % času sušení.

Neztrácejte čas údržbou
Zárukou stále optimálního výkonu sušičky prádla je automatické čištění kondenzátoru. Silný průplach vodou kondenzátor spolehlivě zbaví všech nečistot. Sušička si zachová svůj výkon a vy se místo její údržby můžete věnovat svým koníčkům. Automatické čištění kondenzátoru se spouští 1–3× za cyklus.

Odstranění alergenů Předcházejte nepříjemným projevům alergie a využijte speciální program Pro alergiky. Ten suší várku při teplotě 60° až 65 °C po dobu 60 minut, díky čemuž se postará o likvidaci až o 99,9 % prachových roztočů. Kromě toho také sterilizuje bakterie. Program je také schválený organizací BAF (British Allergy Foundation).

Záhyby nemají šanci Využijte možnosti sušení při nízké teplotě, které umožňuje tepelné čerpadlo. Výsledkem bude snížení pomačkání a vyhlazení záhybů, díky čemuž se zkrátí čas případného žehlení na minimum.

Inteligentní sušička prádla Se sušičkou můžete pohodlně komunikovat i na dálku! Stáhněte si do svého chytrého telefonu aplikaci LG ThinQ a využijte přístup k rozšiřujícím programům a nejnovějším inovacím. Navíc se sušička umí přes Wi-Fi připojení spárovat s pračkou LG a automaticky nastavit odpovídající sušicí cyklus podle posledního pracího cyklu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sušička
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Plnění 
 
 
Plnění
Pračky se dělí podle umístění otvoru na vkládání prádla na předem nebo horem plněné.
 
 
 
 
 
Přední plnění
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Typ sušičky 
 
 
Typ sušičky
Podle způsobu instalace rozdělujeme pračky na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Kondenzační
Energetická třída 
 
 
Energetická třída
Určuje množství spotřebované elektrické energie spotřebičem používaným na území EU. Energetické třídy jsou přesně definovány směrnicemi Evropské unie. Hodnoty jsou udávány písmeny, v některých případech doplněnými o symboly "+".
 
 
 
 
 
A+++
Spotřeba el. energie 
 
 
Spotřeba el. energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
194 kWh/rok
Náplň 
 
 
Náplň
Tato hodnota uvádí v kilogramech (kg) maximální množství prádla, které může být v pračce vypráno.
 
 
 
 
 
9 kg
Hlučnost sušení  62 dB
Funkce a technologie 
Odložený start 
 
 
Odložený start
Možnost nastavení času spuštění pracího programu.
 
 
 
 
 
Ano
Displej 
 
 
Displej
Pro přehlednější ovládání je velká část modelů vybavena displejem, který usnadní nastavení a informuje o průběhu činnosti.
 
 
 
 
 
Ano
Tepelné čerpadlo  Ano
Vnitřní osvětlení sušičky  Ano
Rozměry a hmotnost 
Výška  85 cm
Šířka  60 cm
Hloubka  69 cm
Hmotnost spotřebiče  57 kg
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi