Produkt je vyřazen!
 

 

LG FH2 Freestyle

Exa kód : LGT150617
 
 
 
 

 

LG FH2 Freestyle
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosné reproduktory
 
 

3 270 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 702 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 164  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

LG

Exa kód:LGT150617
Kód výrobce:FH2
 

 

S kvalitním zvukem po celou noc

Ať je váš večírek s více či méně hosty, Party reproduktor LG FH 2 si vždy s danou situací poradí. Nemusíte mít strach, že neozvučíte dostatečný prostor, neboť reproduktor je určen jak ke vnitřnímu, tak i venkovnímu použití. Budete mít z něj radost vy i vaši sousedé.

Malý zvenku, silný zevnitř

I přes svou praktickou velikost 42 x 35,3 x 26,9 cm dokáže Party reproduktor LG FH2 vydat nadměrně hlasitý a čistý zvuk. Toto zařízení počítá i s tím, že se váš večírek protáhne do ranních hodin, a proto má provozní dobu až 15 hodin a to za předpokladu, že hudba bude zapnutá na 50 % své hlasitosti. Což skvěle povzbudí konverzaci s vašimi hosty za znění vaší oblíbené hudby.

Mnoho kabelů je minulostí

Znáte určitě ten pocit, kdy se musíte prodrat hromadou kabelů, aniž byste zakopnuli, tak to je u Party reproduktoru LG FH2 minulostí. Zařízení využívá spojení Bluetooth. Můžete tudíž zapnout hudbu díky mobilnímu telefonu přímo „z vaší kapsy“ a vyhnout se cestě plné překážek ve formě kabelů.

Ne všem uším lahodí stejná melodie. S tím pomůže multipoint, který umožňuje připojit 2 zařízení najednou. Budete si moct na chvíli odskočit, zatímco roli dýdžeje převezme někdo jiný. Ale věříme, že být stále na jednom místě je nemožné, a proto lze na Party reproduktoru LG FH2 zapnout rádiové vysílání či zapojit USB disk a mít na celý večer vystaráno.

Karaoke lehce a všude
I přes svou hmotnost 9,7 kg se snadno přenáší, neboť součástí reproduktoru LG FH2 je i rukojeť, která vám společně s kolečky ze spodní strany zařízení ulehčí namáhavý přenos. Ušetří vám tak trochu energie na večírek.

Karaoke? Jak je libo. Party reproduktor LG FH2 obsahuje funkci Karaoke, konkrétněji key changer, který umožňuje změnit tóninu tak, aby odpovídala vašemu hlasovému rozsahu, a voice canceller, což je funkce, díky které můžete ztlumit hlas zpěváka v hudbě z různých zdrojů. Party reproduktor LG FH2 bude vašim velkým pomocníkem každého večírku, jen dávejte pozor, abyste i nadále zůstali středem pozornosti, neboť toto zařízení za povšimnutí rozhodně stojí.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Rozměry a hmotnost 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 228 887 050 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na: www.lg.com/cz/podpora/zarucni-oprava/zadost-o-opravu.
Tel: 810 555 810
e-mail: lg.info@lge.com
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi