Produkt je vyřazen!
 

 

Lauben Multi Cooker 18SB Czech Edition

Exa kód : LAM000240
 
 
 
 

 

Lauben Multi Cooker 18SB Czech Edition
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Lauben Multi Cooker 18SB Czech Edition - tlakové vaření, vaření v páře, pomalé vaření, dušení, smažení a restování, pečení, příprava vajec, příprava polévek, příprava luštěnin, příprava jogurtu
 
 

2 511 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 075 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 126  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lauben Multi Cooker 18SB Czech Edition - tlakové vaření, vaření v páře, pomalé vaření, dušení, smažení a restování, pečení, příprava vajec, příprava polévek, příprava luštěnin, příprava jogurtu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lauben

Exa kód:LAM000240
Kód výrobce:LBNMC18SB
 

 

Lauben Multi Cooker 18SB Czech Edition
Lauben Multi Cooker 18SB je multifunkční tlakový hrnec, který vám díky 18 přednastaveným programům ušetří v kuchyni spoustu času a námahy. Kromě tlakového hrnce, slow cookeru, nebo rýžovaru, nahradí i vařič vajec, parní hrnec, jogurtovač, nebo ohřívačku. Ušetříte spoustu místa v kuchyni a připravíte širokou paletu pokrmů. Hrnec se snadno ovládá pomocí přehledného dotykového displeje, který je kompletně v češtině. Hlavní nádoba má dostatečnou kapacitu 6 litrů, je z nepřilnavého materiálu a lze mýt v myčce nádobí. Multicooker nabízí i funkci odloženého startu nebo udržování teploty. Navíc je kompaktní, a vy si tak můžete dopřát rychlé, zdravé a bezpečné vaření nejen doma, ale i na chatě nebo na dovolené. Lauben Multi Cooker 18SB je ideálním pomocníkem do kuchyně právě pro vás, pokud chcete mít na talíři vždy perfektní výsledek, ale nechce se vám obětovat hodiny strávené u sporáku, nebo spoustu peněz do kuchyňského vybavení.

Všestranný pomocník s 18 programy

  • tlakové vaření
  • vaření v páře
  • pomalé vaření
  • dušení
  • smažení a restování
  • pečení
  • příprava vajec
  • příprava polévek
  • příprava luštěnin
  • příprava jogurtu

Maximální bezpečnost a snadná údržba

Bezpečnost je při vaření na prvním místě. Mysleli jsme na to i při vývoji tlakového hrnce Lauben Multi Cooker. Tlak v hrnci se nikdy nevytvoří, pokud není hrnec bezpečně uzavřen. Technologie Cool Touch zajišťuje, že se o vnější plášť hrnce nikdy nespálíte ani uprostřed doby vaření. Multi Cooker jistě oceníte i stran snadné údržby. Vnitřní nádobu lze totiž bez problému mýt v myčce nádobí. Hrnec je navíc kompaktní, takže ho můžete vzít s sebou třeba na cesty. Ani doma vám díky modernímu minimalistickému designu neudělá ostudu.

Rychle, chutně, zdravě a efektivně.

Lauben Multi Cooker 18SB vám bude v kuchyni krýt záda. Díky funkci odloženého startu na vás může čekat hotové jídlo připravené k servírování hned po příchodu domů. Návštěva hlásí zpoždění a vy už jste chtěli chystat na stůl? Nevadí. S funkcí udržení teploty pokrm snadno udržíte v teple až 12 hodin, aniž by se rozvařil a ztratil svou chuť nebo strukturu. S multifunkčním hrncem Lauben je příprava jídla rychlá a jednoduchá, ale i zdravá. Díky nepřilnavému provedení nevyžaduje příprava vašeho oblíbeného jídla přidaný tuk. Příznivce zdravého životního stylu potěší funkce vaření v páře. Dochází vám inspirace, co vařit? I tady máme řešení. Součástí balení jsou recepty, které můžete s pomocí hrnce připravit.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi