Produkt je vyřazen!
 

 

Lamax WCall Pink

Exa kód : LAM349401
 
 
 
 

 

Lamax WCall Pink
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky, Velikost displeje 1,4 ", Voděodolnost IP65, SIM, Materiál řemínku Silikon
 
 

879 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

726 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM349401
Kód výrobce:LMXWCALLP
 

 

Hodinky LAMAX WCall si vaše dítě zamiluje. Parádní barevný design je ohromí a hodinky se stanou nerozlučným parťákem vaší ratolesti. WCall slouží jako jednoduchý telefon s dotykovým displejem, který ale dítě neztratí a vy s ním můžete být kdykoliv ve spojení. Kromě volání, přijímání hovorů a SMS a funkce SOS volání za zmínku rozhodně stojí také dlouhá výdrž baterie. V každodenním životě děti využijí i další funkce, například fotoaparát či kameru a pobaví i edukativními hrami. Prostředí hodinek je taktéž plně lokalizováno do češtiny.

Pro bezpečí našich nejdražších
Děti se rády pouští do různých dobrodružství a objevují svět. Díky dětským hodinkám LAMAX WCall s možností volání budete moct být s vaší ratolestí vždy ve spojení. Na ciferníku ihned uvidí, že mu voláte či píšete, aniž by muselo hledat telefon na dně batohu.

Hodinky a telefon v jednom
Ztracený telefon už je minulostí, hodinky LAMAX WCall s možností hovoru, může mít dítě stále na ruce a oblíbí si je natolik, že je možná nebude chtít ani sundat. Do speciálního slotu stačí vložit SIM kartu, která je součástí balení, a využívat hodinky stejně jako telefon – volání, přijímání SMS, pořizování fotografií i videí, poslech hudby, hraní her, pořizování zvukového záznamu, základní funkce kalkulačky a budík. Hodinky jsou jednoduše ovladatelné přes dotykový displej, který je skvěle čitelný i na slunci.

Hravý design nevylučuje praktičnost
Design a barevné provedení hodinek si děti natolik zamilují, že je nebudou chtít sundat. Ovládání prostřednictvím dotykového displeje jim ještě přidá na důležitosti.

Příjem hovorů a SMS
Hodinky pro děti mají obdobné funkce jako telefon, můžete být tedy stále ve spojení. Skrze ně má dítě možnost přijímat a uskutečňovat hovory a přijímat SMS. Tichý režim zajišťuje, že nebude narušena školní výuka, ale informace o telefonátu zůstane uchována.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Čtvercový
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,4 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
IP65
SIM 
 
 
SIM
Některé chytré hodinky podporují možnost vložení SIM karty, díky které lze přímo z hodinek telefonovat, případně provádět datové přenosy v sítích 3G/4G.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Silikon
Barva řemínku  Modrá
Barva ciferníku  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi