Lamax PartyBoomBox700

Exa kód : LAM000277
 
 
 
 

 

Lamax PartyBoomBox700
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Přenosné reproduktory, Barva Černá, Bluetooth, Hudební výkon RMS 700 W, Min. frekvenční rozsah 18 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz, Voděodolnost IP56
 
 
 
Od 311  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000277
Kód výrobce:8594175357486
 

 
LAMAX PartyBoomBox700 - Otevři si vlastní klub

LAMAX PartyBoomBox700

Otevři si vlastní klub

Pozvi bandu, nachystej playlist a sousedům se radši dopředu omluv, protože tenhle reprák bude hodně slyšet! Chtěl jsi někdy vlastní klub? LAMAX PartyBoomBox700 ti ho udělá ze zahrady, obýváku i většího sálu. Masivní výkon a parádní světelná show dostane tvůj crowd do varu. Jízda nekončí ani vyhozením pojistek, tahle bedna totiž vydrží až 8 hodin na baterku. Kabel, Bluetooth, mikrofon – ať chystáš karaoke nebo rave, máš všechno, co potřebuješ!

LAMAX PartyBoomBox700 - Otevři si vlastní klub



Hodně hudby, hodně nahlas

Zapni, vyber song a přesvědč se, jak skvěle zní výkon 700 W! Můžeme ti zaručit, že PartyBoomBox700 zvládne i víc než malou party. Parádní sound s LAMAX BeatBass® technologií pumpuje masivní basy a i zbytek spektra má šťávu. Všechno si navíc můžeš upravit přímo na repráku. Kdybys chtěl koncertovat na ulici, určitě se ti bude hodit možnost připojit až dva vstupy naráz – třeba kytaru a mikrofon.

Hodně hudby, hodně nahlas



Vibe jako v klubu

O sound je postaráno a o světla… taky! Podsvícená LED stěna rozvibruje tvůj parket dynamickými efekty. Panel zabírá celou přední stranu repráku a září do tmy. Atmosféra tak bude v topu, kdekoliv PartyBoomBox700 vytáhneš. Nemusíš se bát ani venkovních grilovaček. Díky vodědodolnosti IP54 nejsou spršky ani vylité drinky problém.

Vibe jako v klubu



Připoj se, jak chceš

Bezdrát? Hudební nástroj? SD karta, USB port nebo rádio? LAMAX PartyBoomBox700 zvládne všechno. Mikrofon ti navíc přijde rovnou v krabici, takže na karaoke i moderování máš vystaráno. S Bluetooth 5.0 můžeš songy posílat vzduchem na vzdálenost až 10 metrů, a kdyby ti jeden reprák nestačil, díky LAMAX BeatShare® připojíš další PartyBoomBox a ve vteřině znásobíš sound celé sestavy.

Připoj se, jak chceš



LED stěna a 6 režimů

Klubová atmosféra u tebe doma. Reproduktor má velkou přední LED stěnu se 6 režimy podsvícení, které dodají hudbě grády.

LED stěna a 6 režimů



700 W zvuk

Na nejvyšší hlasitost budeš potřebovat špunty! Takovou sílu má výkon 700 W, když na něj vypustíš svůj playlist.

700 W zvuk



8 hodin na baterku

PartyBoomBox ti zahraje v kempu, na grilovačce i všude tam, kde je k zásuvce daleko. Na obří baterku vydrží až 8 hodin.

8 hodin na baterku



LAMAX BeatBass® pro top beaty

Na parketu to chce rytmus a silné beaty. Proto jsme do reproduktoru dali technologii LAMAX BeatBass®, která zaručí dunivé hloubky.

LAMAX BeatBass<sup>®</sup> pro top beaty



Zabudovaný ekvalizér a 2 vstupy naráz

Hlasitost, výšky, basy nebo třeba efekt ozvěny? S ekvalizérem si zvuk vyladíš přesně podle sebe. Platí pro výstup z reproduktoru i oba vstupy na mikrofon a kytaru.

Zabudovaný ekvalizér a 2 vstupy zaráz



Bluetooth 5.0 a automatické párování

Někdy je nejsnazší nic nezapojovat, prostě se připojit a hrát. S Bluetooth 5.0 to jde hladce na vzdálenost až 10 metrů. Automatické párování se navíc k telefonu připojí okamžitě.

Bluetooth 5.0 a automatické párování



Dvojnásobný výkon přes LAMAX BeatShare®

Naše technologie LAMAX BeatShare® ti umožní připojit bezdrátově další reproduktor z řady LAMAX PartyBoomBox a užít si tak dvojnásobný zvuk bez zpoždění.

Dvojnásobný výkon přes LAMAX BeatShare<sup>®</sup>



Rádio, USB nebo SD karta

S konektivitou jakou má LAMAX PartyBoomBox700 si vybereš podle svého gusta. Přehrávat můžeš přes SD kartu, USB port, AUX nebo FM rádio, který ti automaticky naladí stanice.

Rádio, USB nebo SD karta



Dálkové ovládání a mikrofon

V balení od nás dostaneš dálkové ovládání a drátový mikrofon. Reprák má navíc i režim pro moderování, který automaticky ztlumí nebo pauzne hudbu, když se mluví do mikrofonu.

Dálkové ovládání a mikrofon



Voděodolnost IP54

Voděodolnost podle standardu IP54 reprák chrání před sprškami vody, takže mu neublíží venkovní prostředí ani rozjetá akce.

Voděodolnost IP54



Robustní konstrukce, snadné přenášení

PartyBoomBox700 je pořádný reprák, který vydrží i drsnější podmínky. Zároveň se snadno přenáší díky úchytu a pogumovaným kolečkům.

Robustní konstrukce, snadné přenášení



Režim pro moderování

Užitečná funkce, která automaticky ztlumí nebo pauzne hudbu, když se mluví do mikrofonu. Ideální na konference nebo proslovy.

Režim pro moderování






Manuál ke stažení.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos zvuku mezi reprosoustavou a zařízením, ze kterého je přehráván, obvykle telefonem či tabletem.
 
 
 
 
 
Ano
FM tuner  Ano
Hudební výkon RMS  700 W
Párty reproduktor  Ano
Technická specifikace 
USB vstup 
 
 
USB vstup
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
Ano
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
18 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Integrovaný mikrofon 
 
 
Integrovaný mikrofon
Některé reproduktory (především bezdrátové BlueTooth varianty) disponují zabudovaným mikrofonem, díky čemuž je lze mimo jiné použít např. jako handsfree pro telefonické hovory.
 
 
 
 
 
Ano
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
IP56
Rozměry a hmotnost 
Rozměry V x Š x H  700 x 290 x 310 mm
Hmotnost  13,5 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi