Lamax Journey 12000mAh

Exa kód : LAM349422
 
 
 
 

 

Lamax Journey 12000mAh
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Powerbanka, Barva Černá, Kapacita 12000 mAh, Li-Pol, Hmotnost 332 g
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM349422
Kód výrobce:LMXJOUR12
 

 
LAMAX Journey 12000mAh - Dobije smartphone a prosvítí les

LAMAX Journey 12000mAh

Dobije smartphone a prosvítí les

Trávíš hodně času venku nebo na cestách? Pak potřebuješ parťáka, na kterého je spoleh, protože vidět na svém přístroji uprostřed lesa signalizaci docházející baterie, to zkrátka nechceš. Díky své kapacitě tě outdoorová powerbanka LAMAX Journey 12000mAh ve štychu nenechá, ať už jsi kdekoli.

LAMAX Journey 12000mAh - Dobije smartphone a prosvítí les



Kombinace funkcí za nej cenu

LAMAX Journey 12000mAh nabízí v malém těle hodně šťávy a zároveň tě ohromí maximálním výkonem 20 W. To v praxi znamená, že si běžný smartphone nabiješ do plných za 1,5 hodiny, a to až 3krát.

Kombinace funkcí za nej cenu



Prosvítí les i město

Díky zabudovaným 18 LED ti posvítí všude, kde to budeš potřebovat. Vybrat si můžeš ze 4 režimů – silné či slabé svícení, SOS a rychlé blikání. Ať už se pohybuješ kdekoliv, voděodolné tělo s pogumovanou konstrukcí jen tak něco nezdolá. Tuhle powerbanku s sebou můžeš v klidu vzít na vodu i horskou túru.

Prosvítí les i město



Praktická na cesty

Každý milovník chytrých technologií ocení, jak se v powerbance LAMAX Journey 12000mAh snoubí praktičnost s dostupností. Všechny důležité funkce se ukrývají v pouhých 332 g, které díky šikovné karabině připneš třeba k batohu. Neboj, nemusíš ji shánět, je součástí balení.

Praktická na cesty



Odpadá starost s vybitou baterií

Tato outdoorová powerbanka ti dodá klidu na duši. Díky své kapacitě 12000 mAh, se už nikdy totiž nebudeš muset stresovat, jestli ti baterie vydrží celý den. V klidu můžeš být i při cestování letadlem, protože tato kapacita je v limitu, co ti většina letišť dovolí vzít do příručního zavazadla.

Odpadá starost s vybitou baterií



Superrychlé nabíjení dovnitř i ven

Díky vysokému výkonu až 20 W si z powerbanky nabiješ běžný telefon za 1,5 hodiny. Skvělé je to, že rychlonabíjení funguje i směrem do powerbanky (až 18 W) a nabijete ji tak fakt rychle.

Superrychlé nabíjení dovnitř i ven



Postará se o veškerou tvou elektroniku

Powerbanka dovede dodat šťávu až třem zařízením najednou. S lehkým srdcem se tak můžeš o svou kapesní zásobu energie podělit třeba se svými kamarády. A neboj, bezpečnost hlídají řídící čipy, které zajišťují, aby se žádné zařízení nepřehřívalo.

Postará se o veškerou tvou elektroniku



Svítilna

Senzačně ti poslouží i jako zdroj světla - 18 LED už poskytne pěknou zář. Svítilna navíc nabízí čtyři režimy – silné a slabé svícení, SOS a rychlé blikání.

Svítilna



Solární panel

Při výletě na sluníčku si powerbanka vypomůže solárním panelem a vydrží ještě o něco déle. Solární panel se ale hodí i doma, protože každá baterie se časem vybíjí. LAMAX Journey stačí odložit k oknu a energie ze slunce ji udrží nabitou.

Solární panel



Voděodolnost IP65 a odolná konstrukce

O tento přístroj strach mít nemusíš. Zkonstruovali jsme jej tak, aby ho jen tak něco neohrozilo a byl tak pro tebe skutečným parťákem do nepohody.

Voděodolnost IP65 a odolná konstrukce



Karabina k zavěšení

Powerbanku můžeš pověsit přiloženou karabinou na batoh a dobíjet solár, zatímco jsi na cestě. Večer pak můžeš zavěsit ve stanu a posvítit si.

Karabina k zavěšení



Univerzální výstup

Díky USB-A + USB-C výstupu můžeš nabíjet další zařízení skoro jakýmkoliv kabelem, co máš po ruce. Kabel USB-A -> USB-C navíc dostaneš v balení.

Univerzální výstup




 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Powerbanka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Kapacita 
 
 
Kapacita
Je uváděna v mAh (miliampérhodina). Vyjadřuje celkový náboj, který je při plném nabití schopen akumulátor pojmout. Ve zkratce se jedná o energetickou kapacitu baterie. Čím vyšší tato hodnota je tím lépe.
 
 
 
 
 
12000 mAh
Druh 
 
 
Druh
Udává z jakých látek je baterie tvořena. Mezi nejčastější druhy patří Alkalické, Lithium a NiMH baterie.
 
 
 
 
 
Li-Pol
Konektory 
USB klasické  2 x
USB-C 
 
 
USB-C
Jinak USB Type-C , je oboustranný konektor s univerzálním využitím (přenos HDMI, VGA, DisplayPort) Je rychlejší a má vyšší napájecí přenos proudu než USB 3.2.
 
 
 
 
 
1 x
Funkce 
Bezdrátové nabíjení 
 
 
Bezdrátové nabíjení
Bezdrátové nabíjení je založeno na principu elektromagnetické indukce a je v dnešní době velkým trendem. Telefon stačí jen položit na powerbanku a nemusíte se starat o kabely. Vaše zařízení musí mít Qi standart! Nicméně telefon se během nabíjení prakticky nedá používat a oproti kabelu je nabíjení pomalejší.
 
 
 
 
 
Ne
Rozměry a hmotnost 
Hmotnost  332 g
Výška  17 cm
Šířka  8,6 cm
Hloubka  2,2 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi