Lamax Držák na zápěstí pro ACTION X

Exa kód : LAM000143
 
 
 
 

 

Lamax Držák na zápěstí pro ACTION X
 
 
 
 
 
 
 
Akce dočasná
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Držák akční kamery na zápěstí, umožňuje nosit akční kameru jako hodinky. Uchycení pomocí suchého zipu. Kompatibilní s kamerami GoPro, ISAW, ActionPro, MagiCam a Lamax.
 
 

64 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

53 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Držák akční kamery na zápěstí, umožňuje nosit akční kameru jako hodinky. Uchycení pomocí suchého zipu. Kompatibilní s kamerami GoPro, ISAW, ActionPro, MagiCam a Lamax.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000143
Kód výrobce:MDMWRIST
 

 

Kamera jako hodinky:

S kamerami LAMAX svět zachytíte z mnoha různých úhlů a pomoct vám v tom může i další příslušenství, které umožňuje nosit kameru jako hodinky. Tento držák na zápěstí pro LAMAX je vyroben z kvalitního materiálu a díky mírně elastičnosti se nemusíte obávat odřenin. Ba naopak. Držák vám na ruku dokonale sedne a vy se budete moct soustředit výhradně na pořizované záběry.

Držák je možné utáhnout dle potřeby a kolem zápěstí ho opevníte pomocí suchého zipu. Díky tomu lze umístit i přes bundu nebo rukavice, a tak záběry z pohledu hodinek můžete pořídit i při zimních sportech, jako je lyžování. Držák na zápěstí pro LAMAX se ovšem hodí při všech sportech, při kterých potřebujete mít volné ruce. Například při horolezectví, surfování či potápění.

Otáčení o 360°:

Kameru do držáku umístíte pomocí klasického LAMAX šroubu, což je velmi snadné a bezproblémové. Mechanismus na držáku je pak uzpůsobený tomu, aby kamerou bylo možné otáčet o 360°, což dozajista oceníte při všech vašich oblíbených aktivitách. Navíc kdykoliv můžete využít pojistku, pomocí které polohu kamery jednoduše uzamknete.

Kompatibilita:

Kamery LAMAX ACTION X


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi