Lamax Dots2 Play

Exa kód : LAM000280
 
 
 
 

 

Lamax Dots2 Play
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Špunty, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 115 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Lamax

Exa kód:LAM000280
Kód výrobce:8594175359152
 

 
LAMAX Dots2 Play - Minimalismus pro tvoje uši

LAMAX Dots2 Play

Minimalismus pro tvoje uši

Potop se do svýho hudebního světa s LAMAX Dots2 Play, kdykoliv máš chuť. Tyhle bezdrátový špunty s Bluetooth 5.1 tě překvapí bohatým basovým přednesem díky LAMAX BeatBass® technologii. Ani se nemusíš nijak omezovat, protože na jedno nabití dokážou hrát až 7 hodin a nabíjecí pouzdro, které strčíš do kapsy, ti dodá dalších 30 hodin poslechu navíc. Sluchátka ti i přes svůj malý nenápadný design perfektně sednou do uší a zůstanou tam, ať děláš cokoliv – třeba přepínáš song přes mobilního asistenta. Tak co? Už máš svůj důvod, proč je chceš?

LAMAX Dots2 Play - Minimalismus pro tvoje uši



Neuvěříš vlastním uším

Fandíš rapu? Lyrics budou výbušný jak na koncertě. Jde ti o silný beaty? Sleduj, jak rychle si začneš podupávat. Postarají se o to kvalitní měniče, kterým asistujte naše technologie LAMAX BeatBass®, která zajistí parádně našlapaný basy. I bez drátů se ti všechny songy dostanou do uší v top kvalitě – špunty si rozumí s AAC i SBC kodekem a moderní Bluetooth 5.1 ti s dosahem 10 metrů dá bezdrátovou svobodu.

Neuvěříš vlastním uším



Fresh music v kapse. 24/7

Když ráno nevíš, co přinese večer, nabíjecí pouzdro je tvůj nejlepší kámoš. Na chvíli do něj sluchátka hodíš a můžeš mačkat play. S celkovou výdrží až 37 hodin tak můžeš bez starostí na víkendovou párty s kámošema. Samotné pouzdro má 4 LEDky, co ti dají vědět, kolik energie zbývá. A když už dojde na zásuvku, můžeš použít univerzální USB-C, který ti rychle dodá šťávu.

Fresh music v kapse. 24/7



Ready na tvůj životní styl

LAMAX Dots2 Play s tebou zvládnou každý den – ať v kanclu nebo za městem. Díky ergonomický konstrukci s malými rozměry ti skvěle drží v uchu a pouzdro vydrží i tvrdší podmínky, takže se při sportu nemusíš bát. Navíc kdykoliv tě nahání kámoši nebo šéf, s kvalitním mikrofonem hovor ovládneš jedním stisknutím a ruce ti zůstanou volný. Při dalších úkonech můžeš aktivovat i hlasového asistenta – a na to se hodně rychle zvyká!

Ready na tvůj životní styl



7 hodin na jeden zátah

Dots2 Play naráz zvládnou 7 hodin přehrávání. To je 420 minut, kdy nemusíš myslet na nic kromě oblíbených beatů.

7 hodin na jeden zátah



Bluetooth 5.1

S dosahem 10 metrů může telefon ležet klidně ve vedlejší místnosti. Žádný sekání, žádný výpadky, jenom tvoje hudba.

Bluetooth 5.1



Bohatý LAMAX BeatBass® sound

Sluchátka bez basů je jako auto bez motoru – prostě to nepojede. Díky technologii LAMAX BeatBass® ti tenhle sluchátkový motor pořádně rozkýve hlavu.

Bohatý LAMAX BeatBass<sup>®</sup> sound



Minimalistický design

Kompaktní provedení a nekomplikovaný design pouzdra i sluchátek znamená, že se jednak vejdou do každé kapsy a také nebudí nežádoucí pozornost při poslechu.

Minimalistický design



Univerzální USB-C

USB-C – co dnes chtít jiného? Na všechna zařízení ti bude stačit jeden kabel. Výhodou také je, že se nemůžeš při zapojování splést.

Univerzální USB-C



Kvalitní mikrofon

Odteď už nemusíš vyndávat mobil z kapsy. Se zabudovaným mikrofonem stačí jedno stisknutí a jsi hned ve spojení se svým kámošem, ať už máš zrovna na práci cokoliv.

Kvalitní mikrofon



Ovládání na jeden klik

Jednodušší to být nemůže – jedno pogumovaný tlačítko stačí na přijímání hovorů, pauzování hudby i přepínání songů.

Ovládání na jeden klik



4 LEDky pro lepší přehled

Aby ti baterka už nikdy nedošla uprostřed rozjetýho dobrodružství, dali jsme na pouzdro 4 LED kontrolky, podle kterých na jeden pohled poznáš, kolik energie zbývá.

4 LEDky pro lepší přehled



Podpora kodeků a instantní párování

Pokud si tvůj smartphone rozumí s AAC nebo SBC formátem, songy k tobě poletí v nejvyšší kvalitě. Díky automatickému párování jsou navíc ready na tvůj playlist hned, jak je vyndáš z pouzdra.

Podpora kodeků a instantní párování



3 velikosti špuntů

Správná velikost gumových špuntů rozhoduje o kvalitě zvuku i o tom, že ti LAMAX Dots2 Play vydrží v uších i při sportu. V balení ti tak posíláme rovnou tři velikosti, ať máš na výběr!

3 velikosti špuntů



Manuál ke stažení.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Špunty
S mikrofonem  Ano
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
115 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Konektor  USB-C
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ano
Doba výdrže až  37 h
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná. Ke každé reklamaci přikládejte doklad o nákupu a popis vady. Zboží předávejte kompletní. Pokud reklamaci zasíláte, ujistěte se, že je zabalena a zabezpečena proti poškození.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi