Produkt je vyřazen!
 

 

iRobot Roomba 980

Exa kód : IRO140084
 
 
 
 

 

iRobot Roomba 980
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Robotický vysavač čištění koberců, tvrdých podlah, úklid až 185m2, AeroForce filtr, systém čištění AeroForce, funkce Carpet Boost, systém navigace iAdapt 2.0, systém ANTITANGLE, ovládání přes mobilní aplikaci iRobot HOME, Li-Ion baterie
 
 

13 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 562 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 699  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Robotický vysavač čištění koberců, tvrdých podlah, úklid až 185m2, AeroForce filtr, systém čištění AeroForce, funkce Carpet Boost, systém navigace iAdapt 2.0, systém ANTITANGLE, ovládání přes mobilní aplikaci iRobot HOME, Li-Ion baterie

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

iRobot

Exa kód:IRO140084
Kód výrobce:R980040
 

 

iRobot Roomba 980

Momentálně nejlepší robotický vysavač iRobot Roomba 980 disponuje smart technologií, aplikací iRobot HOME, výkonnou Li-Ion baterií nové generace a navigací iAdapt 2.0 s vizuální lokalizací. Roomba série 900 tak představuje technologický vrchol současnosti.

Inteligentní (ovladatelný jedním tlačítkem, kdykoliv a odkudkoliv). Nadčasově elegantní. Bezpečný. Nepřekonatelný (je 10x výkonnější a má 2x větší výdrž než jeho předchůdci). Bezkonkurenční (čistí lépe a déle než kdy předtím). Nenáročný. Vysoce adaptabilní. Samostatný (sám se dobíjí během úklidu). Všestranný (troufne si na koberce i na všechny typy podlah). Obratný (nepadá ze schodů). Odvážný (zdolá nerovnosti do výšky 2 cm). Neúnavný (vyčistí až 185 m2 na jedno nabití) …

Zkrátka dokonalý!

Hlavní přednosti Roomby 980

  • Navigace iAdapt 2.0 s vizuální lokalizací
  • Smart technologie
  • Ovládání přes aplikaci iRobot HOME
  • Úklid až 185 m2
  • Třístupňový čisticí systém AeroForce
  • Funkce Carpet Boost pro dokonalý úklid koberců
  • Systém proti zamotání do kabelů
  • Akustická a optická detekce nečistot
  • Funkce odloženého úklidu
  • Indikace plného koše
  • Nabíjení během úklidu
  • Li-Ion baterie
  • Komunikace v českém jazyce

Ovládat jej můžete kdykoliv a odkudkoliv. Pouhým stiskem jednoho tlačítka!

S mobilní aplikací iRobot HOME ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu můžete robota ovládat, i když zrovna nejste doma. Stačí stisknout tlačítko CLEAN. Aplikace iRobot HOME v českém jazyce vám nabízí celou řadu dalších užitečných funkcí a důležitých informací.

Funkce:

Odložený úklid
Odložený úklid lze nastavit na jakýkoliv den i čas v týdnu.

Dvojitý úklid
Roomba všechny plochy uklidí dvakrát. To může být užitečné v domácnosti se zvířaty a pro důkladný úklid

Úklid podél stěn
Aby byl úklid co nejdůkladnější, Roomba vysaje na konci úklidu znovu podél stěn a nábytku.

Dokončení úklidu v případě plného sběrného koše
Jakmile se sběrný koš naplní, robot se vrátí na místo, kde začal a pozastaví úklid. Po vyprázdnění sběrného koše a stisknutí tlačítka CLEAN bude pokračovat v úklidu.

Informace:

Údržba robota
Aplikace vás upozorní, kdy je třeba vysypat koš, vyčistit kartáče nebo další části robota. Sekce údržby rovněž obsahuje instruktáž, jak údržbu provést.

Nápověda
Sekce nápovědy obsahuje například odpovědi na nejčastější dotazy, instruktážní videa, kontakty na technickou podporu nebo příručku pro rychlé použití včetně obrázkového manuálu.

Historie
Aplikace si taktéž vede statistiky historie jednotlivých úklidových cyklů.

Miniaturní i nepřehlédnutelné nečistoty, od zvířecích chlupů až po cereálie, vysaje s až o 50 % vyšší efektivitou.

iRobot Roomba 980 je vybaven jednou z nejzásadnějších inovací v historii robotických vysavačů – třístupňovým čisticím systémem AeroForce. Systém AeroForce soustředí proud vzduchu do úzké štěrbiny mezi rotující kartáče, čímž dochází k jeho akceleraci. V kombinaci s motorem 3. generace se sací výkon zvyšuje až na desetinásobek.

1. Rotující boční kartáček
Díky přítomnosti bočního kartáčku dokáže Roomba efektivně čistit i místa okolo nábytku, podél stěn, rohy místností a jiná těžko dostupná místa.

2. Dva proti sobě rotující kartáče AeroForce
Dva proti sobě rotující gumové kartáče se speciálními vodicími drážkami sbírají nečistoty ze všech druhů podlah a koberců. Na tvrdých podlahách kartáče ženou nečistoty přímo do sběrného koše. Při úklidu koberců nejdříve dochází k uvolnění nečistot z vlákna koberce vodicími drážkami, aby se nečistoty dostaly na povrch, následně je kartáče ženou do sběrného koše.

3. Sací motor 3. generace
Vysávání jemného prachu zajišťuje výkonný sací motor 3. generace. Filtraci vzduchu zajišťuje filtr AeroForce.

Uklízí bez ohledu na rozměry vaší domácnosti či kanceláře.

Nejvyspělejší navigace iAdapt 2.0 lehce zvládne dokonalý úklid velkého bytu i domu. Roomba 980 disponuje kamerou, prostřednictvím které rozpoznává překážky, jednotlivé druhy nábytku a zvolí správný způsob úklidu. Bez ohledu na členitost prostoru uklidí Roomba 980 až 185 m2.

Neskončí, dokud nemá hotovo.

Lithiová baterie umožní Roombě 980 uklízet až 2 hodiny. Předností lithiové baterie je vysoká kapacita a dlouhá životnost. Je-li to zapotřebí, Roomba 980 sama zamíří do nabíjecí stanice, nabije se a pokračuje v úklidu přesně tam, kde předtím skončila, dokud není její práce hotova.

Funkce Carpet Boost

Roomba 980 spolehlivě pozná, že se ocitla na koberci či koberečku  a prostřednictvím funkce Carpet Boost zvýší sací výkon motoru 3. generace na desetinásobek. Funkci Carpet Boost lze rovněž ovládat pomocí aplikace iRobot HOME, která nabízí 3 režimy použití.

1. Automatický
Roomba automaticky zesílí výkon při úklidu koberců.

2. Režim vysokého výkonu
Roomba bude vždy pracovat na vyšší výkon, aby dosahovala nejlepších výsledků.

3. Ekologický režim
Roomba bude pracovat vždy na nižší výkon, aby vydržela uklízet déle.

Vyčistí všechny typy podlah a koberců, zdolá i plochy pod nábytkem.

Roomba 980 si poradí s úklidem všech druhů podlah – dva proti sobě rotující gumové kartáče se speciálními vodicími drážkami spolehlivě sesbírají nečistoty z dlažby, linolea, dřevěné podlahy, koberce… Navíc je konstrukce navržena tak, aby na kartáčích neulpívaly nečistoty, takže jsou téměř bezúdržbové. Design robota Roomba 980 je navržen tak, aby mohl zajíždět i pod nábytek, pohovky či křesla.


Domácnost plná kabelů? Pro Roombu 980 žádný problém!

iRobot své robotické vysavače vybavil funkcí ANTITANGLE, která zabrání zamotání a zaseknutí se do kabelů či třásní od koberce. Když kartáče ucítí odpor, otočí rotaci. Tímto způsobem se robot z kabelů uvolní a může pokračovat v úklidu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Robotický vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Typ vysavače  Robotický
Funkce 
Ostatní 
Hmotnost  4 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 245 001 740 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo zadejte závadu a údaje na: https://www.irobot.cz/podpora.html.
Tel: 245 001 740
e-mail: reklamace@mercatus.cz
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi