Produkt je vyřazen!
 

 

iPod touch 16 GB Gold

Exa kód : APE125739
 
 
 
 

 

iPod touch 16 GB Gold
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
MP4 přehrávač - procesor Apple A8 s 64bitovou architekturou a pohybovým koprocesorem M8, dotykový 4" LCD Retina 1136x640px, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, 8Mpx iSight fotoaparát, 1,2 MPkamera, úkolovník, hry, Lightning konektor, sluchátka EarPods
 
 

6 360 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

5 256 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 318  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

MP4 přehrávač - procesor Apple A8 s 64bitovou architekturou a pohybovým koprocesorem M8, dotykový 4" LCD Retina 1136x640px, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, 8Mpx iSight fotoaparát, 1,2 MPkamera, úkolovník, hry, Lightning konektor, sluchátka EarPods

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Apple

Exa kód:APE125739
Kód výrobce:MKH02HC/A
 

 

Apple iPod touch

Vaše hudba. Všude s vámi.
iPod touch je dokonalý prostředek, jak mít svou hudební sbírku v kapse. Díky iTunes Storu – největšímu katalogu hudby na světě – si iPod touch můžete zaplnit skladbami, které máte rádi. Všechno, co si v iTunes Storu nakoupíte, máte díky iCloudu automaticky a bezplatně k dispozici ve všech svých zařízeních. A pokud máte chuť na ještě pestřejší hudební zážitky, přímo v aplikaci Hudba na iPodu touch funguje i Apple Music.

Víc výkonu na hraní.
Výkonný čip A8. Strhující Retina displej. Neuvěřitelně přenosné provedení. Ať vás baví akce v rychlém tempu, neskutečně detailní strategie, nebo nádherně rafinované hlavolamy, iPod touch nabízí skutečně vrcholné zážitky s mobilními hrami.

Čip A8. Splňte si své sny o rychlosti.
iPod touch má čip Apple A8 postavený na 64bitové architektuře. Grafický výkon tohoto čipu třídy stolních počítačů je proti iPodu touch předchozí generace až desetinásobný. Takže vaše oblíbené hry mají podstatně lepší odezvu a vypadají daleko živěji než dříve. A výpočetní výkon čipu je až šestinásobný. Přitom baterie pořád vydrží až 40 hodin přehrávání hudby nebo 8 hodin přehrávání videa.

Technologie Metal
Aby se vývojářům podařilo dostat z grafického výkonu čipu A8 a iOS 8 co nejvíc, vytvořil Apple novou technologii Metal, která umožňuje vytvářet vysoce působivé hry srovnatelné s hrami pro konzole. Metal optimalizuje spolupráci CPU a GPU na generování detailní grafiky a komplexních vizuálních efektů. Každý imaginární svět tak působí realističtěji.

Pohybový koprocesor M8
Pohybový koprocesor M8 neustále vyhodnocuje fyzický pohyb snímaný vyspělými čidly včetně gyroskopu a akcelerometru. Tím, že se o tuto práci stará místo čipu A8, šetří energii. Zároveň M8 předává aplikaci Zdraví přesné informace pro sledování kondice, například o počtu kroků nebo o ušlé a uběhnuté vzdálenosti.

4palcový Retina displej. Velká zábava.
iPod touch má 4palcový Retina displej, na kterém máte krásný prostor pro veškerou zábavu. Vaše myšky v automobilových závodech, playlist na dance party, fotky kamarádů – vše je ostré, živé a dokonale skutečné. Navíc se displej skvěle hodí pro širokoúhlé HD filmy a seriály.

Koukejte, co dokážete s vylepšenými foťáky.
iPod touch má nový 8megapixelový fotoaparát iSight a zdokonalenou kameru FaceTime HD, takže se vám s ním snadno podaří udělat ty nejpůsobivější fotky a videa. Nové kamery umí i zpomalené záběry a sekvenční focení, lépe potlačují šum a přesněji rozpoznávají tváře. A díky Knihovně fotografií na iCloudu se ke svým fotkám snadno dostanete na všech svých zařízeních a můžete je taky kdekoli upravovat a sdílet.

Nejvyspělejší mobilní operační systém na světě.
iOS 8 je nabitý funkcemi, abyste toho ze svého iPodu touch dostali maximum. Na textové zprávy teď můžete reagovat hlasem i videem, fotky rychle upravovat už při prohlížení a navíc můžete přehledně sledovat svoje zdraví. Psaní zjednodušují klávesnice s prediktivním zadáváním textu. A vývojáři mají hlubší přístup do systému i víc nástrojů, aby mohli vytvářet ještě úžasnější aplikace.

V plné výbavě.
iPod touch obsahuje iOS 8 a kolekci užitečných výchozích aplikací. Neomezeně posílejte textovky službou iMessage přes Wi-Fi. Sledujte každý výraz kamaráda při videohovoru FaceTime. Vystavte fotku rovnou na Facebook nebo Twitter. Nebo si prohlížejte oblíbené weby v Safari.

S přáteli je všechno zábavnější.
Udržujte kontakty s lidmi, na kterých vám záleží, prostřednictvím aplikací sociálních sítí. V Game Centeru můžete sledovat nejlepší výsledky a úspěchy svých kamarádů a vyzývat je k souboji v tisících her, které jsou v App Storu k dispozici.

Zábava pro celou rodinu.
Až šest členů rodiny teď může sdílet obsah nakoupený v iTunes, iBooks nebo App Storu, aniž by museli používat stejné účty. Lidem, které máte rádi, tak můžete dát přístup ke všemu, co vás baví. Rodinné sdílení umožňuje členům rodiny snadno sdílet fotoalba, kalendáře a dokonce i svou polohu. Apple ID můžete založit i dětem mladším 13 let. Rodiče můžou pro děti nastavit povinnost požádat před nákupem o svolení a také omezit webové stránky, na které se dostanou v Safari.

Odvažte se.
iPod touch obsahuje nejnovější bezdrátové technologie. Když jste připojeni k Wi-Fi síti, můžete volat přes FaceTime, posílat zprávy, vystavovat fotky a stahovat hry a hudbu. A díky nové podpoře specifikace 802.11ac si užijete až 3x rychlejší Wi-Fi než se standardem 802.11n. Kromě toho iPod touch podporuje Bluetooth 4.1, takže k němu můžete připojit kvalitní bezdrátová sluchátka nebo herní ovladač, se kterým snáz dosáhnete nového rekordu.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.apple.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi