Produkt je vyřazen!
 

 

iPod nano 16 GB Pink

Exa kód : APE125732
 
 
 
 

 

iPod nano 16 GB Pink
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
MP4 přehrávač Apple iPod nano 16GB, pink
 
 

4 700 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 885 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 235  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

MP4 přehrávač Apple iPod nano 16GB, pink

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Apple

Exa kód:APE125732
Kód výrobce:MKMV2HC/A
 

 

iPod Nano je zpět, tentokrát již v 7. generaci
Vynikající kapesní multimediální přehrávač Apple iPod Nano přichází v novém provedení již sedmé generace. Nový design, větší displej a stejná duše plná zábavy, to jsou hlavní rysy nové verze. Hudba, video, fotografie, rádio, podcasty, iTunes nyní získávají opět nový rozměr. Jak zní heslo Apple – „Kompletně renanovaný".

Zcela nový designOmlouváme se, popis obrázku chybí.
iPod nano nám zhubnul na pouhých 5.4 mm a zachoval si velikost kreditní karty. iPod nano 7th Generation je nejtenčí iPod všech dob. Přesto jeho vícedotykový 2.5" displej je téměř dvakrát tak velký jako displej předchozího iPod nano. Což je skvělé pro oblíbená videa, fotografie i hudbu. Design eloxovaného hliníku vytváří vynikající dojem vzhledu i při dotyku. A samozřejmě, můžete si vybrat z řady barev pro svůj individuální styl.

Nová sluchátka EarPods
Po dlouhém testování mnoha modelů, vytvořili návrháři a inženýři Apple špunty, které pohodlně drží v různých typech uší a produkují nejlepší kvalitu zvuku, jak je to jen možné. Říká se jim EarPods, skvěle vypadají, skvěle zní a mohou směle soupeřit se sluchátky vyšší kategorie.

Řada skvělých funkcí
S vestavěnou bezdrátovou technologií Bluetooth se snadno připojíte k reproduktorům, sluchátkům a libovolným dalším zařízením s podporou Bluetooth. iPod nano je dodáván s funkcemi pro usnadnění, které pomáhají lidem se zdravotním postižením, např. s funkcí VoiceOver předčítá menu na obrazovce, názvy písní či jména umělců. S vestavěným krokoměrem, podporou Nike+ a technologií Bluetooth lze také použít při fitness aktivitách, sledování Vašich výkonů a porovnávat s výkony a pokroky přátel.

Vlastnosti
Jeho 2.5" vícedotykový displej má jemné rozlišení 240 x 432 pixelů a vestavěn je akcelerometr pro automatické překlápění obrazu. Ukládání multimediálního obsahu umožňuje do interní paměti s kapacitou 16 GB. Frekvenční rozsah přístroje při přehrávání je 20 Hz až 20 000 Hz. Jelikož došlo k zeštíhlení přístroje, byl standardní 30pin konektor nahrazen novým, s označení Lightning. Kabel s tímto konektorem je pak pro připojení k PC/Mac vybaven portem USB. Vestavěná je dobíjecí lithium-iontová baterie s dobou přehrávání hudby až 30 hodin a videa až 3.5 hodiny při plném nabití. Nabíjení je možné přes USB z počítače nebo pomocí napájecího adaptéru (prodává se samostatně).


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.apple.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi