Hyundai WS 4380, Meteostanice barevný displej, černá

Exa kód : HYU100270
 
 
 
 

 

Hyundai WS 4380, Meteostanice barevný displej, černá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 
 
Od 90  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hyundai

Exa kód:HYU100270
Kód výrobce:8590393326303
 

 
Typ: standardní meteostanice Barva: černá Napájení: baterie AA; napájecí adaptér Datum: ANO Kalendář: ANO Podpora paměťových karet: NE USB : NE Rozšířená záruka: Hyundai záruka 40 měsíců Displej: barevný Teplota: vnitřní i venkovní Barometrický tlak: ano, pouze pro předpověď počasí Fáze Měsíce: NE Historie tlaku: NE Předpověď počasí: ANO Předpověď počasí z internetu: NE Příliv a odliv: NE Tendence bar. tlaku / počasí: NE Wi-Fi: NE Smart funkce: NE Vlhkost vzduchu: venkovní; vnitřní Možnost umístění na zeď: ANO Bezdrátový přenos ze senzoru: ANO Dosah senzoru v otevřeném prostoru (m): 70 Max. počet ext. senzorů: 1 Senzor v balení: senzor teploty Hodiny: ANO Čas západu a východu Slunce / Měsíce: NE Budík: ANO Opakované buzení: ANO Čas řízený radiovým signálem DCF 77: ANO Amazon Alexa: NE Apple HomeKit: NE Google Home: NE Vlastní systém: NE Provedení výrobku: černá barva

Domácí meteostanice s barevným displejem To je meteostanice Hyundai WS4380. Minimalistický design černého rámečku a dominantním barevným displejem. Na něm vždy přehledně a jednoduše zjistíte všechny potřebné údaje, které meteostanice zobrazuje. Předpověď počasí a další užitečné funkce Na první pohled zaujme meteostanice Hyundai WS4380 animovanou předpovědí počasí pro nejbližší hodiny. Tuto funkci oceníte především ráno, při výběru oblečení na nový den. Spolu s předpovědí počasí oceníte také ukazatel venkovní teploty a vlhkosti. Samozřejmostí je také ukazatel vnitřní teploty a vlhkosti. Pro všechny tyto naměřené hodnoty stanice ukládá jejich maxima a minima.

O přenos venkovních hodnot se stará bezdrátové čidlo, které je také vybavené displejem.

Meteostanice ukazuje také tzv. Comfrot index, neboli ukazatel optimálního prostředí - kombinaci vnitřní teploty a vlhkosti. Meteostanice zobrazuje navíc vždy přesný čas a datum. A to díky jeho řízení rádiovým signálem DCF77. Nastavit lze také budík, můžete ji tak využít i na nočním stolku. 

Meteostanici lze napájet z elektrické sítě nebo bateriemi. Na všechny meteostanice Hyundai získáte navíc prodlouženou záruku 40 měsíců. Stačí se po nákupu přístroje zaregistrovat na webových stránkách www.hyundai-electronics.cz.

Čas řízen rádiovým signálem DCF 77 Barevný displej Předpověď počasí s animací pro slunečno, polojasno, oblačno, zataženo s deštěm, mráz nebo sněžení Comfort index - ukazatel optimálního prostředí Přenos dat ze senzoru na frekvenci 433 MHz Vnitřní teplota: -9,9°C až +50°C Venkovní teplota: -20°C až +50°C Vnitřní a venkovní vlhkost vzduchu: 20% až 99% Max. a min. vnitřní/venkovní teploty Max. a min. vlhkosti vzduchu Alarm pro venkovní teplotu Kalendář Budík Baterie : hlavní jednotka 2 x 1,5 V / AA; jednotka teplotního senzoru - 2 x 1,5 V / AA Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 0.510 Výška (cm): 12.50 Šířka (cm): 17.00 Hloubka (cm): 6.50 Rozměry balení: Hmotnost (kg): 0.635 Výška (cm): 9.00 Šířka (cm): 18
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci nadrozměrných domácích spotřebičů hlaste na servisní linku na čísle: 577 055 333.
Malé domácí spotřebiče či spotřební elektroniku lze reklamovat přímo u servisních středisek vypsaných na internetových stránkách výrobce hyundai-electronics.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi