Produkt je vyřazen!
 

 

Hyundai DVBT 220 PVR

Exa kód : HYU100068
 
 
 
 

 

Hyundai DVBT 220 PVR
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Set-top box pro příjem pozemního vysílání DVB-T a DVB-T2 s kodekem H.265/HEVC. Přehrávač podporuje nahrávání na USB externí disk, disponuje funkcí Timeshift, teletextem, přehrávač médií, podporované formáty JPG, MP3, AVI, MOV, MP4, MPG, MKV, TS, VOB,
 
 

581 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

480 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Set-top box pro příjem pozemního vysílání DVB-T a DVB-T2 s kodekem H.265/HEVC. Přehrávač podporuje nahrávání na USB externí disk, disponuje funkcí Timeshift, teletextem, přehrávač médií, podporované formáty JPG, MP3, AVI, MOV, MP4, MPG, MKV, TS, VOB,

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hyundai

Exa kód:HYU100068
Kód výrobce:HYUDVBT220PVR
 

 

DVB-T Hyundai DVBT 220 PVR
Set-top box Hyundai DVBT 220 PVR určený pro příjem současného digitálního pozemního vysílání DVB-T, ale také pro nově nastupující standard DVB-T2 s podporou kodeku H.265/HEVC. Tento přijímač umožňuje přehrávat nebo i nahrávat z USB flash disku nebo externího pevného disku většinu multimediálních souborů, takže si můžete vychutnat váš oblíbený pořad kdykoliv se vám bude chtít.

Výhody tohoto set-top boxu

  • Podpora DVB-T2
  • Přehrávání z USB
  • Funkce Record Ready
  • Funkce Timeshift

Podpora DVB-T2
Set-top box Hyundai DVBT 220 PVR který propojíte se svoji televizí poskytuje příjem nového formátu digitálního vysílání DVB-T2 H.265 HEVC, ale přehrává vysílání i ve stávajícím formátu DVB-T. Díky tomu můžete přijímat více programů při stejné kvalitě.

Přehrávání z USB
Díky USB vstupu můžete přehrávat z flash disku nebo externího disku většinu multimediálních souborů. Přehrávejte tak své oblíbené filmy, fotografie, videa a hudbu prostřednictvím prohlížeče obsahu se snadným použitím.

Podpora různých formátů
Pomocí dvou USB vstupů umožňuje nahrávání hned dvou pořadů na jednou a to vždy v rámci jednoho multiplexu. Zároveň umožňuje přehrávat většinu multimediálních souborů ve formátech JPG, MP3, AVI, MOV, MP4, MPG, MKV, TS, VOB.

Funkce Record Ready
Nabízí možnost nahrávat televizní vysílání v digitální kvalitě pohodlně na USB Flash disk nebo na externí hard disk.

Funkce Timeshift
Sledujete pořad a musíte neodkladně něco vyřídit? Díky funkci Timeshift nepřijdete a svůj oblíbený pořad. Umožňuje sledovat pořady s časovým posunem a později jej opět spustit dočasným uložením na interní či externí HDD.

Podpora češtiny
Přístroj nabízí menu v plné češtině, což ulehčí řadě uživatelů život. Odpadá nutnost překladu anglických výrazů. Disponuje také českým teletextem a elektronickým programovým průvodcem.

Klíčové vlastnosti:
Multimediální set-top box pro příjem pozemního vysílání DVB-T a DVB-T2 s kodekem H.265/HEVC. Přehrávač podporuje nahrávání na USB externí disk, disponuje funkcí Timeshift, teletextem, elektronickým průvodcem EPG. Konektory: HDMI, koaxiální digitální výstup, 2x USB, rozměry V 2,7 x Š 12,7 x H 6,2cm, váha 68 g.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Set top box
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci nadrozměrných domácích spotřebičů hlaste na servisní linku na čísle: 577 055 333.
Malé domácí spotřebiče či spotřební elektroniku lze reklamovat přímo u servisních středisek vypsaných na internetových stránkách výrobce hyundai-electronics.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi