Produkt je vyřazen!
 

 

HyperX Savage SSD 480GB 2,5" (čtení/zápis; 560/530 MB/s)

Exa kód : KIN276854
 
 
 
 

 

HyperX Savage SSD 480GB 2,5" (čtení/zápis; 560/530 MB/s)
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Pevný disk SSD
 
 

4 845 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 004 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 242  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

HyperX

Exa kód:KIN276854
Kód výrobce:SHSS37A/480G
 

 

Silný výkon, jedinečný design

Disk SSD HyperX® Savage přináší extrémní výkon extrémně výkonným uživatelům. Nejrychlejší disk SSD HyperX s rozhraním SATA je osazen čtyřjádrovým osmikanálovým řadičem Phison S10, který umožňuje neuvěřitelnou rychlost až 560MB/s při čtení a 530MB/s při zápisu, IOPS při čtení/zápisu dosahuje hodnot až 100k/89k. Výsledkem je mimořádně citlivý multitasking a celkově rychlejší systém, jehož výkon se udrží na vysoké úrovni, i když je disk zaplněn.

Disk SSD HyperX Savage se vyznačuje nízkým profilem a tloušťkou pouhých 7 mm, takže jej lze použít ve většině notebooků, stolních počítačů i domácích kin. Jedinečný vzhled jeho kvalitního červeného pouzdra z oceli a hliníku s povrchem připomínajícím broušený diamant ti pomůže neztratit se v davu a vhodně doplňuje nejmodernější PC hardware.

Disk Savage se dodává jako balíček obsahující vše, co potřebuješ pro jeho instalaci v současném počítači, včetně pouzdra připojitelného přes USB 3.0 k přenosu dat z 2,5" pevných disků, adaptéru pro 2,5"–3,5" sloty pro montáž do stolních počítačů, datového kabelu SATA, šroubováku s více bity a softwaru Acronis® pro migraci dat. Disk SSD HyperX Savage je 100% testován ve výrobním závodě a opírá se o tříletou záruku, bezplatnou technickou podporu a pověstnou spolehlivost.


Čtyřjádrový řadičDisk SSD HyperX Savage je vybaven čtyřjádrovým řadičem Phison S10, který zajišťuje neuvěřitelnou rychlost jak u komprimovatelných, tak u nekomprimovatelných dat. Tento disk je nejrychlejší disk SSD HyperX s rozhraním SATA a jeho procesor udrží výkonnost i tehdy, když se disk již zaplňuje.

Různá kapacitaDisk SSD HyperX Savage vyhoví všem tvým potřebám, dodává se o kapacitách 120GB, 240GB, 480GB a 960GB.

Tříletá zárukaDisk SSD HyperX Savage se opírá o tříletou záruku, bezplatnou technickou podporu a pověstnou spolehlivost produktů HyperX.



 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Pevný disk SSD
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Formát 
 
 
Formát
Tento parametr specifikuje v palcích (") rozměr externího disku. Obvykle jsou na trhu k dispozici disky o velikosti 2.5", případně 3.5".
 
 
 
 
 
2,5"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.kingston.com


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi