HP ScanJet Pro 3600 f1

Exa kód : HPP242277
 
 
 
 

 

HP ScanJet Pro 3600 f1
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

11 379 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 404 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 569  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hewlett-Packard

Exa kód:HPP242277
Kód výrobce:20G06A#B19
 

 

HP ScanJet Pro 3600 f1
Plochý skener s technologií HP EveryPage. Dosáhněte vyšší produktivity při skenování v profesionální kvalitě s rychlým, kompaktním a spolehlivým skenerem HP ScanJet Pro, který dokáže skenovat až 3 000 stran denně. Automatizujte pracovní postupy jedním kliknutím za pomoci zkratek a možnosti rychlého oboustranného skenování z automatického podavače dokumentů

Profesionální produktivita

Skenujte až 60 obrázků (30 stran) za minutu z 60stránkového, oboustranného, jednoprůchodového automatického podavače dokumentů. Není potřeba žádná technická podpora. Vysokorychlostní připojení USB 3.0 zaručuje spolehlivé, rychlé a jednoduché nastavení. Nečekejte, než se skener zahřeje – technologie HP Instant-on umožňuje velmi rychle zahájit skenování. Skener mějte nachystaný vždy na dosah ruky. Kompatibilní provedení pro každý pracovní stůl.

Snadno se používá

Skenujte nejrůznější dokumenty včetně knih, časopisů a průkazů totožnosti z automatického podavače dokumentů nebo plochého skla skeneru. Zjednodušte pracovní procesy využíváním předkonfigurovaných pracovních postupů a špičkových nástrojů pro provádění úprav – vše k dispozici vaplikaci HP Scan Pro. Skenujte přímo do aplikací pro práci s dokumenty díky plnohodnotné podpoře formátů WIA, ISIS a TWAIN v zařízení HP.

Profesionální spolehlivost

Snadné zachycení každé stránky díky technologii HP EveryPage, která k oddělení stránek v podavači ADF využívá ultrazvukové snímání. Navrženo jako podpora pro pracovní tým s vysokým objemem skenování až 3 000 stran denně. Spolehněte se na automatické skenování za pomoci automatického podavače dokumentů na 60 stran s automatickým jednoprůchodovým oboustranným skenováním. Pořizujte ostré, věrné skeny dokumentů, obrázků a fotografií s rozlišením až 1200 dpi.

Silné zabezpečení

Jistota zabezpečení díky originálnímu ověřování podpisů zaváděcího kódu HP, které zabrání spuštění v případě, že došlo ke změně kódu.


 

Parametry

 
 
Formát  A4
Stav produktu  Nový
Rozhraní  USB 3.0
Typ skeneru  Průtahový
Optické rozlišení skeneru 
 
 
Optické rozlišení skeneru
DPI = dots per inch, neboli body na palec. Obecně plátí, že čím vyšší počet DPI tím je rozlišení skenovaného obrazu kvalitnější.
 
 
 
 
 
1200 x 1200 dpi
Automatický podavač dokumentů  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi