HP Creator 13.3- inch Laptop Sling

Exa kód : HPA250518
 
 
 
 

 

HP Creator 13.3- inch Laptop Sling
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Všechna zařízení, příslušenství a projekty mají své vlastní chráněné místo. Díky odnímatelným polstrovaným přepážkám si můžete hlavní přihrádku upravit do všech tvarů a velikostí tak, aby vyhovovala vašemu vybavení.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Všechna zařízení, příslušenství a projekty mají své vlastní chráněné místo. Díky odnímatelným polstrovaným přepážkám si můžete hlavní přihrádku upravit do všech tvarů a velikostí tak, aby vyhovovala vašemu vybavení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hewlett-Packard

Exa kód:HPA250518
Kód výrobce:6M5S4AA
 

 

Taška na 13.3" notebook přes rameno
Ať už jste profesionál, nebo se o to teprve snažíte, musíte být připraveni vyrazit na cesty, když vás přepadne kreativita. Při nenadálé inspiraci stačí vyjmout 13,3” notebook či jiné kreativní vybavení ze snadno přístupné přihrádky. Díky voděodolnému krytu1 a lehké konstrukci budete s touto taškou přes rameno připraveni dělat úžasné věci, ať jste kdekoli.

Vše na svém místě

Všechna zařízení, příslušenství a projekty mají své vlastní chráněné místo. Díky odnímatelným polstrovaným přepážkám si můžete hlavní přihrádku upravit do všech tvarů a velikostí tak, aby vyhovovala vašemu vybavení. S integrovaným voděodolným krytem1 můžete bezproblémově cestovat a okamžitě vyrazit za inspirací do každého počasí.

Nápady na každém kroku

Lehká konstrukce a odolné, ale pohodlné cestovní popruhy vám zajistí pohodlí, ať jste kdekoli. Rychle přístupná přihrádka na 13,3” notebook je skvělá pro rychlé sbalení nebo ještě rychlejší vybalení. Tomu říkáme příprava na cestování.

Inspirace: zajištěna

Vraťte se k dechberoucí tvorbě s vědomím, že vaše věci jsou v bezpečí. K dispozici máte kapsu blokující identifikaci RFID, která chrání data před digitálními kapsáři, a zipy proti krádeži, které lze zajistit malým D-kroužkem. Tomu říkáme futuristický batoh.

Vypadá skvěle, funguje skvěle

S taškou přes rameno, jejíž vnější materiál obsahuje 100 % recyklovaného plastu, nebylo přenášení zařízení nikdy lehčí. Nyní můžete vytvářet skvělé věci na cestách s vědomím, že jste zbavili svět 7 plastových lahví.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
13,3"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi