HP 965 4K Streaming Webcam

Exa kód : HPA250584
 
 
 
 

 

HP 965 4K Streaming Webcam
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Tato streamovací webkamera nabízí studiovou kvalitu bez studia. Díky špičkovému obrazovému snímači můžete natáčet v rozlišení až 4K s 30 snímky za sekundu nebo 1080p s 60 snímky za sekundu
 
 

4 398 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 635 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 220  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tato streamovací webkamera nabízí studiovou kvalitu bez studia. Díky špičkovému obrazovému snímači můžete natáčet v rozlišení až 4K s 30 snímky za sekundu nebo 1080p s 60 snímky za sekundu

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hewlett-Packard

Exa kód:HPA250584
Kód výrobce:695J5AA#ABB
 

 

HP 965 4K Streaming, černá

Hledáte spolehlivou webkameru, která se svou kvalitou vyrovná studiovému vybavení? Pak bude streamovací webkamera HP 965 4K Streaming tou správnou volbou. Je navržena pro profesionální vysílání a nabízí řadu pokročilých funkcí, které vám pomohou vyniknout. Nabízí výtečné 4K rozlišení či automatickou korekci barvy a HDR, čímž zajišťuje, že vaše vysílání bude vždy vypadat živě a autenticky. Díky unikátní chytré technologii AI Face Framing se kamera automaticky zaměří na vaši tvář a udrží vás přímo v centru obrazu. Oceníte ji tak nejen při streamování, ale i při pracovních videohovorech.

Webkamera, se kterou zazáříte
Tato webkamera klade důraz i na kvalitu zvuku, proto je vybavena mikrofony, které redukují hluk, takže váš hlas bude vždy jasný a srozumitelný. Ve 4K rozlišení je schopna pořizovat obraz v rychlosti 30 snímků za sekundu, v rozlišení 1080p je to pak 60 snímků za sekundu. Díky velkému objektivu s ohniskovou vzdáleností 18 mm a clonou F2.0 je obraz vždy jasný, a to i za špatných světelných podmínek. V neposlední řadě oceníte praktický stojan, díky němuž můžete kameru umístit takřka kamkoliv a pohodlně si najít optimální úhel záběru.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Barva  Černá
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi