Hoover Steam capsule CA2IN1D 011

Exa kód : HOO139075
 
 
 
 

 

Hoover Steam capsule CA2IN1D 011
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Parní čistič, výkon 1 700 W, regulátor páry, 0,35l odnímatelná nádobka na vodu, 7m kabel, 15s zahřívání, kontrolka připravenosti páry, 50minutový parní provoz, dvojitá hubice, parkovací pozice, bez chemikálií
 
 

2 429 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 008 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 121  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Parní čistič, výkon 1 700 W, regulátor páry, 0,35l odnímatelná nádobka na vodu, 7m kabel, 15s zahřívání, kontrolka připravenosti páry, 50minutový parní provoz, dvojitá hubice, parkovací pozice, bez chemikálií

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hoover

Exa kód:HOO139075
Kód výrobce:8016361909779
 

 

HOOVER Steam Capsule CAD2IN1D 011, černá/modrá
K tomu, abyste svůj domov zbavili nečistot a bakterií, nemusíte vždy vypotřebovat celou lahvičku bělidla a další chemické přípravky. Vyzkoušejte na vlastní kůži, jakou sílu má voda, resp. vodní pára. Společnost Hoover vytvořila parní čistič, s nímž vám práce půjde od ruky a každá místnost se bude lesknout jako pozlátko, aniž by vás v nose lechtal nepříjemný zápach chemikálií.

Naplňte odnímatelnou nádobku na vodu, počkejte pár vteřin a než si rozmyslíte, v jaké místnosti začnete, přístroj bude připraven k použití. Regulujte si množství páry podle toho, na jakém povrchu se nacházíte, aby nedošlo k poničení parket či koberců. Využijte speciální design hubice k tomu, abyste se s přístrojem dostali i do těžko dostupných prostor a nevynechejte ani milimetr místa. K volnosti pohybu vám poslouží dlouhý sedmimetrový kabel, nebudete proto muset úklid neustále přerušovat a přepínat napájení do bližší zásuvky.

Po skončení používání uskladněte kabel přímo na zadní straně trubice. Přístroj vám ve skříni mnoho místa nezabere, trubici lze totiž odpojit a zasunout do otvoru přímo na hubici. Takto uskladněný má čistič výšku pouhých 66 cm, takže ho bez obtíží uložíte do skříně.

Obsah balení
parní čistič
2 mopy
nástavec na koberce
sada příslušenství pro ruční čistič

Síla vody
Parní čistič využívá k úklidu pouze horkou páru, kterou přeměňuje z vody. Nepotřebujete proto žádné chemické prostředky, což uvítají především rodiny s malými dětmi, alergici a astmatici.

Na všechny podlahy
Nezáleží na tom, zda doma máte parkety, lino nebo koberec. Přístroj vám uklidí na každém typu tvrdých podlah a s nástavcem v balení si poradíte i s kobercovými vlákny.

Odnímatelná nádobka na vodu
Pro ještě větší flexibilitu můžete vodu do nádobky doplňovat i během úklidu, aniž byste přístroj museli vypínat. Stačí nádobku vyjmout, napustit z kohoutku a ihned můžete pokračovat v práci.

Čisto pod nábytkem
Ultra úzký design hubice vám umožní dostat se s ní i do těžko dostupných míst, například pod postel či pohovku. Nikde nezbude ani smítko!


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Parní čistič
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 228 889 422.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi