Hama Fit Watch 5910, zlatá

Exa kód : HAM464569
 
 
 
 
Chytré hodinky, Velikost displeje 1,3 ", Voděodolnost IP68, GPS, Bluetooth, Měření tepu, Materiál řemínku Silikon, Materiál ciferníku Plast
 
 
 
Od 67  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hama

Exa kód:HAM464569
Kód výrobce:178605
 

 

Hama Fit Watch 5910
Elegantní chytré hodinky nabízí 1,3" barevný displej pro rychlý přehled všech funkcí. Kromě měření denních aktivit disponují také nepřetržitým měřením tepové frekvence, funkcí analýzy spánku, krokoměrem, měřením ušlé vzdálenosti či spálených kalorií. K dispozici je také 14 sportovních režimů, z nichž 8 si můžete uložit do hodinek pro rychlý výběr. Samozřejmostí je technologie Bluetooth pro propojení s mobilním telefonem. Nechybí tak ani upozornění na zprávy, emaily, připomínky či hovory pomocí vibrací a zobrazením na displeji. Pro přesné zaznamenávání trasy i bez nutnosti připojení k chytrému telefonu jsou hodinky vybaveny GPS čipem. Díky baterii s kapacitou 210 mAh vydrží při běžném používání až 6 dní. Nabíjení je realizováno skrze magnetickou nabíječku.

Hama Fit Watch 5910 – fitness trenér ve formě hodinek
Zařízení Hama Fit Watch 5910 v sobě kombinují fitness náramek, smartwatch i běžecké hodinky. Získejte novou motivaci pozvednout své každodenní i sportovní aktivit na novou úroveň, zlepšete kondici i životní styl. Chytré hodinky Hama Fit Watch 5910 jsou pro vás ideálním tréninkovým parťákem. Současně s nimi nepromeškáte žádné důležité notifikace z vašeho smartphonu.

GPS na každém kroku
Sledujte každý metr i bez smartphonu. Chytré hodinky Hama Fit Watch 5910 s integrovanou GPS vypočítají tréninkovou trasu, takže si běh nebo projížďku na kole na nové cyklostezce užijete přesně podle svých možností a požadavků. Díky preciznímu sledování můžete zvýšit intenzitu cvičení a s každým dalším kilometrem zlepšovat svoji kondici. Buďte v obraze na každém kroku i během sportu. Všechny důležité informace, jako jsou zprávy, hovory apod., zobrazíte na displeji a díky vibracím budete vědět o každé novince i během chůze, běhu a dalším cvičení.

Tuto funkci oceníte i při práci v kanceláři a telefon můžete klidně nechat zastrčený v kapse. Samozřejmostí je odolná konstrukce se stupněm krytí IP68. Díky tomu jsou chytré hodinky Hama Fit Watch 5910 vhodné i do deštivého počasí, pro vodní sporty nebo řádění na sněhu. Informace vám zprostředkuje 1.3palcový dotykový LCD displej, se kterým máte přehled o aktivitách a je dobře čitelný i na slunci.

Podrobné sledování aktivit
Smartwatch Hama Fit Watch 5910 nabízí rozmanité funkce pro každodenní aktivity i sport. Umí počítat kroky, spálené kalorie, měřit kvalitu spánku a nechybí ani monitoring srdečního tepu. Disponuje 14 sportovními režimy pro rozmanité disciplíny, ze kterých si vyberete tu svoji oblíbenou. Pro komplexní sledování naměřených dat tento model podporuje aplikace Apple Health, Google Fit, Strava nebo Hama FIT Pro.

Výbava
Bluetooth 5.0, GPS, notifikace (hovory, SMS, e-mail...), budík s vibracemi, monitoring srdečního tepu, monitoring spánku, režim nerušit, stopky, časovač, krokoměr, spálené kalorie, upozornění na neaktivitu, 14 sportovních režimů, ovládání hudby, zobrazení počasí, sledování menstruačního cyklu, funkce najít telefon, aplikace Apple Health, Google Fit, Strava nebo Hama FIT Pro


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Tvar ciferníku  Čtvercový
Velikost displeje 
 
 
Velikost displeje
Tato hodnota uvádí velikost displeje v palcích. Čím vyšší hodnota, tím větší displej.
 
 
 
 
 
1,3 "
Vlastnosti 
Voděodolnost 
 
 
Voděodolnost
Velká část chytrých hodinek je vodotěsná. Můžete je potřísnit vodou, případně s nimi plavat. O stupni krytí vypovídá označení, které buď uvádí tlak, který snesou (údaj v ATM) nebo stupeň krytí (IP67, IP68).
 
 
 
 
 
IP68
NFC 
 
 
NFC
Tato funkce, celým názvem Near field comunication, se používá pro bezkontaktní párování s dalšími zařízeními, případně pro bezkontaktní platby. Pouhým přiložením zařízení, které podporuje NFC, tak můžete spárovat připojení BlueTooth s dalším zařízením, které funkci podporuje.
 
 
 
 
 
Ne
GPS 
 
 
GPS
Hodinky, které v sobě mají integrovaný mobil GPS jsou schopny poskytnout přesné údaje o pohybu a sportovních aktivitách na mapě. Navíc poskytují přesnější výstupy z měření.
 
 
 
 
 
Ano
Wi-Fi 
 
 
Wi-Fi
Wi-Fi slouží k bezdrátovému přenosu dat. Díky němu snadno bezdrátově hodinky připojíte ke své domácí síti, potažmo k internetu. Následně mohou automaticky provádět např. aktualizace, případně stahovat další soubory z internetu.
 
 
 
 
 
Ne
SIM 
 
 
SIM
Některé chytré hodinky podporují možnost vložení SIM karty, díky které lze přímo z hodinek telefonovat, případně provádět datové přenosy v sítích 3G/4G.
 
 
 
 
 
Ne
Bluetooth 
 
 
Bluetooth
BlueTooth slouží pro bezdrátový přenos dat mezi hodinkami a dalším zařízením. V praxi se používá ke spárování například s chytrým telefonem či tabletem. Tato funkce patří k základní výbavě veškerých současných chytrých hodinek.
 
 
 
 
 
Ano
Měření tepu 
 
 
Měření tepu
Velká část chytrých hodinek poskytuje možnost měření srdečního tepu. Jsou vybaveny na spodní straně snímačem, který tuto funkci zajišťuje.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní informace 
Materiál řemínku  Silikon
Materiál ciferníku  Plast
Barva řemínku  Růžová
Barva ciferníku  Růžová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi