Hama Fancy Stand 170, selfie tyč s Bluetooth dálkovou spoušťí, černá

Exa kód : HAM465445
 
 
 
 

 

Hama Fancy Stand 170, selfie tyč s Bluetooth dálkovou spoušťí, černá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Selfie tyč, Určený pro Smartphone
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Hama

Exa kód:HAM465445
Kód výrobce:4662
 

 
- selfie tyč s odnímatelnou Bluetooth spouští a integrovanými nohami stativu - lze použít jako selfie tyč, stolní nebo cestovní stativ - ideální na dovolenou, túry a výlety do přírody Selfie monopod/ selfie tyč - pro selfie fotografie, videa a blogy, ideální na cesty - s tímto selfie monopodem se otvírají zcela nové perspektivy - perfektní selfie tyč pro streamování, hraní her, vaření a kutilské koníčky - teleskopická tyč s možností vysunutí až na 170 cm pro širší záběr např. při fotografování koncertů, autoportrétů nebo skupinových snímků - teleskopická tyč odolná proti zkroucení díky vodicí drážce - snadné, rychlé a bezpečné upevnění smartphonu díky pružinovému clipu - otočný držák smartphonu pro orientaci na výšku nebo na šířku - pro telefony šířky 6,5 až 9,5 cm (formát na šířku) - pogumované části držáku chrání telefon před poškrábáním Bluetooth spoušť: - odnímatelná Bluetooth spoušť pro telefony a tablety - připojení k telefonu přímo přes Bluetooth - umožňuje neobvyklé záběry a selfie - lepší ostření, rychlejší fotografování, výsledkem jsou lepší snímky a ostré, nerozmazané selfie - nezávislá na režimu samospouště Stativ: - rozevíratelné stativové nohy pro lepší stabilitu (např. při použití teleskopické tyče) - protiskluzové gumové nožky pro bezpečné postavení - minimální výška: 38 cm - maximální výška: 170 cm - barva: černá - materiál: plast - hmotnost: 260 g - výška ve složeném stavu: 31 cm Poznámka pro uživatele: Funkce Bluetooth spouště závisí na software ve Vašem zařízení. V návodu k použití ke koncovému zařízení nebo u výrobce koncového zařízení si ověřte, zda Vaše zařízení podporuje funkci dálkové spouště, případně si vyhledejte informace na internetu.
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Druh držáku  Selfie tyč
Určený pro  Smartphone
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi