Produkt je vyřazen!
 

 

GoGEN Držák TV VESA

Exa kód : GOG100731
 
 
 
 

 

GoGEN Držák TV VESA
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Držák na televizor, nástěnný typ, maximální nosnost 30 kg, horizontální natočení až 90°, vertikální natočení až 15°, uhlopříčka televizoru 13–27", vzdálenost TV od zdi 49–184 cm
 
 

536 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

443 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Držák na televizor, nástěnný typ, maximální nosnost 30 kg, horizontální natočení až 90°, vertikální natočení až 15°, uhlopříčka televizoru 13–27", vzdálenost TV od zdi 49–184 cm

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100731
Kód výrobce:GOGDRZAKTURNS
 

 

GoGEN Držák TV VESA
Nástěnný držák na plochý televizor od české společnosti GoGEN je ideálním doplňkem do každého moderně zařízené domácnosti. Nejen že vám poskytne skvělý způsob uchycení televizoru, ale také významným způsobem šetří prostor ve vašem pokoji.

Praktický otočný a polohovatelný držák je navržen pro LED a LCD televize s VESA standardem 100 × 100 mm, úhlopříčkou od 13 do 27 palců a s maximální hmotností 30 kg. Díky své konstrukci se perfektně přizpůsobí vašim požadavkům a televizor snadno zabezpečí proti případnému pádu. Instalace televizoru je díky kompletnímu montážnímu příslušenství s hmoždinkami Fischer otázkou několika minut.

Co je důležité znát při výběru držáku na televizi, kterou chcete pověsit na zeď? Jsou to dva základní parametry. První je rozteč otvorů pro upevnění držáku na zadní straně televize, takzvaná rozteč VESA, nebo VESA standard a druhým je hmotnost televize, abychom zvolili držák, který televizi unese.

Máte vetší televizi?
Držák může být použitý i pro televize jiných úhlopříček, než které udává výrobce, musí být však dodržen rozměr VESA, a nosnost držáku vs. hmotnost televize bez podstavce.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Držáky pro televizory
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@gogen.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi