Gigabyte ventilátor Aorus 140 ARGB FAN

Exa kód : GBT123722
 
 
 
 

 

Gigabyte ventilátor Aorus 140 ARGB FAN
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ventilátor do PC skříní a na radiátory, tichý chod, ARGB osvětlení, proti-vibrační podložky, grafenový nano lubrikant v ložisku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ventilátor do PC skříní a na radiátory, tichý chod, ARGB osvětlení, proti-vibrační podložky, grafenový nano lubrikant v ložisku.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gigabyte

Exa kód:GBT123722
Kód výrobce:GP-AR140RFAN
 

 

Gigabyte AORUS 140 ARGB ventilátor

Rozzařte svojí sestavu s tichým ventilátorem AORUS 140 ARGB společnosti Gigabyte. Je vybaven ARGB osvětlením, které perfektně padne ke zbytku sestavy. Hned několik prvků ventilátoru se stará o co nejtišší chod. Díky vysokému statickému tlaku se perfektně hodí jak do PC skříní, tak na radiátory.

Tichý chod
Ventilátor je vybaven hned několika prvky, jenž mu umožňují snížit hladinu vytvářeného hluku. Od anti-vibračních podložek, které minimalizují přenos vibrací z ventilátoru na zbytek sestavy, přes prémiový 6-ti slotový motor, jenž zajišťuje hladší a tišší chod ložiska, po grafenový nano lubrikant.

Grafenový nano lubrikant
AORUS 140 ARGB používá ve svém ložisku nano lubrikant z grafenu. To mu umožňuje snížit úroveň vytvářeného hluku a zároveň více než zdvojnásobit jeho životnost.

Unikátní design lopatek
140 mm ventilátor používá unikátní design lopatek k rozdělení procházejícího vzduchu, který je pak veden speciálními drážkami na lopatkách. Umožňuje tak efektivní vylepšení průtoku vzduchu a vyšší statický tlak, oproti ventilátorům s klasickým designem lopatek.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  doživotní
Záruka pro firmu  doživotní
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi