Produkt je vyřazen!
 

 

Ghost of Tsushima (PS4)

Exa kód : SOG123606
 
 
 
 

 

Ghost of Tsushima (PS4)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Ghost of Tsushima se odehrává ve druhé polovině 13. století během mongolské invaze na japonský ostrov Tsushima.
 
 

528 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

436 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ghost of Tsushima se odehrává ve druhé polovině 13. století během mongolské invaze na japonský ostrov Tsushima.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOG123606
Kód výrobce:9104642
 

 

Ghost of Tsushima je hra pro PS4, která vás zavede 13. století, do Japonska, konkrétně do roku 1274. Vy se stanete udatným Jinem Sikaiem a svými průkopnickými bojovými technikami budete svádět boj s obávanou mongolskou říší. Mongolská armáda zabrala ostrov Tsushima, tak navlékněte svou zbroj, naostřete katanu a nezapomeňte na luk – čeká vás totiž dobrodružství ostříleného samuraje, jenž se stává jedinou nadějí ostrova v boji proti krutému chánovi a jeho ničivé říši.

Vy, coby jediný odvážlivec se musíte vydat na cestu přes husté bambusové háje, majestátní tvrze a divokou přírodu a bojovat navzdory přesile. Dokážete obstát v tomto krvavém příběhu zrady a obětí, inspirovaném klasickými příběhy o samurajích a stát se legendárním „Duchem“?

Po první vlně mongolského útoku ostrov hoří a samurajský válečník Jin Sakai jako jeden z posledních členů svého rodu přežívá. Je rozhodnutý udělat za každou cenu cokoli, aby ochránil svůj lid a znovu získal svůj domov. Musí odsunout stranou tradice, které ho jako válečníka formovaly, najít si novou cestu zvanou Ghost a vést nekonvenční válku za svobodu Cušimy.

Vydejte se za hranice bitevního pole a zažijte život ve feudálním Japonsku jako nikdy dřív. V této akční adventuře v otevřeném světě se budete toulat širou krajinou a rozlehlým územím, potkávat propracované postavy, objevovat starobylé památky a odkrývat skrytou krásu Cušimy.

Prozkoumejte propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozlehlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyň až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledejte klid v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, jež budete sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžete.

Jin byl vychován a vycvičen po způsobu samuraje. Když Mongolové snadno porazili jednotky samurajů, Jinovi se zhroutil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmikoli nezbytnými prostředky?

Ve své honbě za znovuzískáním Cušimy musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečekaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem válečníka a za každou cenu ochránit to, co zbylo z jeho domova a lidu. Mongolští nepřátelé jsou v boji i svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získejte navrch tím, že si osvojíte Jinovy dovednosti a naučíte se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Cušimy.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Jazyk  CZ titulky
Typ distribuce  Krabicová
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi