Produkt je vyřazen!
 

 

GARNI 635EL

Exa kód : MET350009
 
 
 
 

 

GARNI 635EL
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Meteostanice s možností připojení až trojice bezdrátových čidel, mnoho funkcí měření a předpovědi vývoje počasí, včetně paměti naměřených hodnot, fáze měsíce, hodiny řízené rádiem s funkcí budíku, součástí jedno bezdrátové čidlo.
 
 

989 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

817 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Meteostanice s možností připojení až trojice bezdrátových čidel, mnoho funkcí měření a předpovědi vývoje počasí, včetně paměti naměřených hodnot, fáze měsíce, hodiny řízené rádiem s funkcí budíku, součástí jedno bezdrátové čidlo.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garni technology

Exa kód:MET350009
Kód výrobce:GARNI 635EL
 

 

GARNI 635EL
Meteostanice Garni 635EL nabízí celou řadu zajímavých funkcí a možnost použití společně až s trojicí externích bezdrátových čidel, z nich jedno je součást balení. Bezdrátový přenos hodnot vnější teploty a relativní vlhkosti probíhá na frekvenci 433,92 MHz se schopností automatického vyhledání signálu bezdrátového čidla.

Zařízení indikuje z naměřených hodnot ukazatel vývoje počasí pomocí pěti animovaných ikon. Zobrazuje aktuální fáze Měsíce včetně stavu 39 dní dopředu a zpět. Nabídne uživateli měření hodnoty barometrického tlaku v inHg, nebo mBar / hPa včetně grafu vývoje barometrického tlaku za uplynulých 24 hodin a paměti vývoje za uplynulých 36 hodin. Indikuje vývoj tlaku, vlhkosti, teplot a tepelné pohody.

Na přehledném displeji najdete všechny potřebné údaje, včetně zobrazení aktuálních hodnot vnější a vnitřní teploty ve °C, nebo F, relativní vlhkosti či maximální a minimální naměřené hodnoty vnější a vnitřní teploty a relativní vlhkosti. Praktická může být možnost nastavení alarmu horní a dolní meze teplot a funkce hodin řízených rádiovým signálem DCF-77 s funkcí budíku pro dva budící časy s možností nastavení opakovaného buzení.

Meteostanice umožňuje zavěšení nebo postavení. Její rozměry jsou 88 x 203 x 62 mm (včetně stojánku), hmotnost bez baterií 278 g a k napájení slouží 2 ks baterií typu AA. Součástí balení je bezdrátové čidlo GARNI TS33F s dosahem až 30 m v otevřeném prostoru. Rozměry čidla jsou 59 x 110 x 25 mm, hmotnost bez baterií 70 g a k napájení mu slouží také 2 ks baterií typu AA.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Meteostanice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Dosah venkovního čidla  30 m
Minimální měřitelná vnitřní teplota  -5 °C
Maximální měřitelná vnitřní teplota  50 °C
Vlastnosti 
Budík  Ano
Rádiem nebo internetem řízený čas  Ano
Barometr  Ano
Podsvícení displeje  Ano
Vlhkoměr  Ano
Ukazatel vnejší teploty  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi