Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin GPSMAP 276Cx

Exa kód : GAR134138
 
 
 
 

 

Garmin GPSMAP 276Cx
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Outdoorová GPS navigace s rozhraním ANT+. Garmin GPSMAP 276Cx EU se hodí na turistiku, motorku, do auta i navigaci na vodě. Obsahuje topografickou mapu Evropy, má přijímač GPS a Glonass, barometrický výškoměr a 3D kompas, je voděodolná.
 
 

17 019 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

14 065 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 851  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Outdoorová GPS navigace s rozhraním ANT+. Garmin GPSMAP 276Cx EU se hodí na turistiku, motorku, do auta i navigaci na vodě. Obsahuje topografickou mapu Evropy, má přijímač GPS a Glonass, barometrický výškoměr a 3D kompas, je voděodolná.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR134138
Kód výrobce:010-01607-02
 

 

Skutečná zkušenost 276
Nový GPSMAP 276Cx byl vyvinut z legendárního GPSMAP 276C, který byl proslulý tím nejuniverzálnějším a nejvýkonnějším outdoorovým navigátorem, jaký kdy Garmin vyrobil. Aby Garmin zaručil skutečný 276 zážitek, ponechal většinu uživatelského rozhraní stejnou – dokonce i klávesnice je přesně jako u předchůdce. Fanoušci 276 ocení velkou míru přizpůsobitelnosti, kterou mají s jejich novým navigátorem, a budou ohromeni všemi novými funkcemi, které byly do klasické 276 přidány.

Vylepšená senzorová technologie
GPSMAP 276Cx získává komplexní aktualizaci senzorové technologie. Zařízení obsahuje GPS a GLONASS pro určování polohy pro lepší výkon v náročných prostředích; Chcete-li získat optimální satelitní sledování v interiérech vozidel, přidejte externí anténu (není součástí dodávky) k vestavěnému konektoru MCX. Pro zlepšení situačního povědomí má nyní také barometrický výškoměr, který vám zajistí plynulé měření nadmořské výšky, a elektronický 3osý kompas, který vám poskytne správný směr za jakýchkoli podmínek – i když stojíte na místě.

Venkovní optimalizované uživatelské rozhraní
Víme, jak kritická je optimální čitelnost při navigaci, a proto jsme vytvořili nový GPSMAP 276Cx s velkým 5" venkovním čitelným displejem s bohatou podporou barev pro lepší zobrazení map. Díky velkému pozorovacímu úhlu je dobře vidět z různých pozic. Jasná viditelnost a tlačítkové rozhraní i namontované v kokpitu umožňuje bezpečný provoz i v nejistém prostředí, jako je loď nebo terénní vozidlo.

Odolný a odolný
Toto zařízení je vyrobeno podle vysokých standardů společnosti Garmin a funguje téměř za jakýchkoli podmínek. Je vysoce odolný a voděodolný podle IPX7 1 díky důkladně testovanému pevnému montážnímu systému. S více než 4letými zkušenostmi s prací s Montanou ® můžeme poskytnout pevné držáky, které lze umístit na téměř jakékoli vozidlo nebo plavidlo. Abychom vám poskytli ještě více svobody, udělali jsme zařízení flexibilnější, pokud jde o napájení – zařízení můžete buď připojit ke zdroji napájení vašeho vozidla nebo lodi, nebo použít napájecí zdroj NiNH (výdrž baterie až 17 hodin) nebo 3 volitelné baterie AA (až 9 hodin životnosti baterie).

Více mapování na více paměti
Téměř kamkoli chcete jet, GPSMAP 276Cx má kompatibilní mapu, která vás tam zavede. Dodává se s velkou 8GB interní pamětí s předinstalovanou celosvětovou základní mapou, rekreační mapou Evropy a zahrnuje bezplatné roční předplatné služby BirdsEye Satellite Imagery . Podporuje také různé volitelné mapování, jako jsou námořní mapy BlueChart® g3 HD, mapy Garmin TOPO a TOPO PRO , City Navigator® NT , Garmin Custom Maps a rastrové mapy BirdsEye Select . Slot microSD ™ umožňuje dále rozšířit paměť a nahrát do ní další mapování.

Více Navigace
Společně s vhodným mapováním nabízí GPSMAP 276Cx další navigační funkce, jako je známý Drive-mode pro pouliční navigaci nebo Curvy Road routing pro jezdce na motorkách, které zvýrazňují menší a zábavnější cesty. Při použití společně s mapami TOPO PRO si zařízení může vybrat z řady možností rekreačního trasování, které zvolí vhodné třídy silnic pro každou aktivitu nebo vozidlo. A pro lidi, kteří preferují navigaci na kurzech a tratích, poskytuje nový 276Cx také pokročilou navigaci na trati.

Vylepšené připojené funkce
Nový GPSMAP 276Cx také přichází s řadou pokročilých připojených funkcí. Svůj 276Cx můžete připojit přes náhlavní soupravu Bluetooth a získat navádění TTS ve své helmě. Nebo po připojení k chytrému telefonu 2 můžete přijímat Active Weather 3, který poskytuje předpověď počasí a animovaný pohled na meteorologický radar na obrazovce map, chytrá upozornění, jako jsou e-maily, SMS nebo aktualizace ze sociálních sítí, nebo LiveTrack, který vám umožní sdílet vaši přesnou polohu s rodinou. a přátelé. Zařízení se také může bezdrátově připojit k externím senzorům přes ANT+, jako je tempe ™ pro externí měření teploty, nebo jej můžete připojit k WiFi pro bezdrátové aktualizace a synchronizaci databáze Garmin Connect™ .


 

Parametry

 
 
Funkce Hands-Free  Ne
MP3 přehrávač  Ne
Přednahraná mapa  Ano
Přijímač TMC zpráv  Ne
Rozšiřující paměť  Ano
Stav produktu  Nový
Širokoúhlý displej  Ano
Vnitřní paměť  Ne
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
5"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi